wepardi x suomalaiset parturi-kampaamot

Kotisivut kampaamoille ja partureille

Vaikuta omaan menestykseesi. 

Tuntuuko siltä, että työtä on liikaa, mutta maksavia asiakkaita on liian vähän? Onneksi voit vaikuttaa tähän!

Parturi-kampaamon tärkein haaste on tulla näkyväksi asiakkaille sekä saada asiakkaan käännettyä selailusta ajanvaraamiseen. Näkyväksi tulemiseksi tärkein työkalu on luoda verkkosivut, tehdä niistä käyttäjäystävälliset sekä helpottaa sivujen löytymistä Googlesta. Näiden lisäksi somenäkyvyys ja asiakkaiden ohjaaminen omille verkkosivuille nostaa kampaamon näkyvyyttä sekä tuo kävijöitä sivuille. Kuinka sitten tehdä verkkosivukävijästä maksava asiakas?

Tähän löytyy useita vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Timman käyttö. Toinen vaihtoehto on tarjota oma ratkaisu ajanvaraamiseen, jonka avulla säästät pitkän pennin komissioissa. Riippuen omasta lähestymistavastasi, voit päättää kumpi on sinulle ja yrityksellesi sopivin ratkaisu. Lisäksi kannattaa miettiä brändin ilmettä ja viestintää, jotta löydät ne juuri sinulle sopivat asiakkaat.

Alkoiko hengästyttämään tai menikö yli hilseen?

Ei se mitään, sitä varten me olemme täällä. Meiltä löydät toimivat kotisivut kampaamoille.

 

mikä mahdollistaa parturi-kampaamon menestyksen?

Keskity olennaiseen

 

Parturin tai kampaamon, tai parturi-kampaamon pyörittäminen ei ole helppoa. Olet vastuussa liiketoiminnan pyörittämisestä, asiakkaiden hankinnasta, markkinoinnista, johdat tiimiä ja kaiken lisäksi pitäisi vielä asiakkaatkin hoitaa.

Monesti tuntuu siltä, että vaikka kaikki aika menee juoksevien asioiden pyörittämiseen ja tekee kaikkensa pitääkseen homman pystyssä, asiakkaita ei silti ole tarpeeksi. Markkinointi ja viestintä asiakkaiden suuntaan voi tuntua vaikealta, kun työkalut eivät ole kunnossa.

Me ymmärrämme yrittäjän haasteet ja haluamme auttaa sinua menestymään antamalla sinun keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten.

Kuulostaako tutulta?

Ei ole varaa omiin kotisivuihin

Et ehdi vastaamaan sähköposteihin ajoissa

Verkkosivusi eivät edusta sitä, mitä haluat niiden edustavan

Et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä, jotta asiakkaat löytäisivät sinut paremmin

Olet aivan hukassa kaikkien näiden teknisten asioiden kanssa ja koet, ettet edes tiedä mitä pitäisi tehdä seuraavaksi

Meillä on ratkaisu sinulle, joka haluat olla markkinajohtaja omalla alallasi ja tarjota asiakkailleen aina parasta palvelua.

Ratkaisu #1

Oma verkkotunnus & sähköposti

alk. 5 € / kuukaudessa

Ratkaisu #2

Tee omat kotisivusi itse ohjeidemme avulla

alk. 10 € / kuukaudessa

Ratkaisu #3

Anna meidän hoitaa koko homma.

Kysyminen ei maksa mitään.

 

Tärkein muistisääntö: kaikki on mahdollista!

 

Jokainen meistä on omalla polullaan yrittäjyydessä, sekä liiketoiminnan johtajuudessa. Olemme suunnitelleet palvelumme niin, että sillä ei ole merkitystä missä kohtaa polkua sinä menet – olet sitten vasta aloittamassa tai jo kokenut konkari, palvelumme muotoutuvat sinun mukaasi.

Mikäli tällä hetkellä resurssit ovat vähissä, etkä tiedä kuinka paljon pystyt sijoittamaan, voit aloittaa pienellä. Jos olet taas päättänyt, että kampaamon kotisivujen avulla nostat liiketoimintasi kasvuun, avustamme sinua jokaisessa hetkessä. 

 

Miten omat kotisivut ovat liiketoiminnan tukena ja miten yhteistyö Wepardin kanssa on sujunut?

 

”Yhteistyö Wepardin kanssa on sujunut mallikkaasti ja saimme yhdessä luotua verkkosivut, jotka ovat tuoneet Puutorin hiuspajan näkyvyyden uudelle tasolle. Sain Wepardilta arvokkaita neuvoja, millä parantaa asiakkaiden löytymistä sekä asiakastyytyväisyyttä. Lisäksi sivujen päivittäminen onnistuu kivasti tarvittaessa vaikka olen itse tosi huono kaikkien tietoteknisten asioiden kanssa. Suosittelen Wepardia lämpimästi kollegoilleni, jotka varmasti kipuilevat samojen asioiden äärellä kuten itsekin ennen toimivia verkkosivuja.”

 

Emma Paakki
Yrittäjä
Puutorin Hiuspaja, Turku