Wepardin yrityslogo, jossa mustalla pohjalla keltaisella ja valkoisella korostettu teksti 'wepardi' modernilla ja dynaamisella fontilla.

Valitsemasi palvelu(t):

Poista kohde Pikkukuva Tuote Hinta Määrä Välisumma
× Wordpress palvelu basic Wepardi WordPress Pro 57,26 
57,26 

Hintaan sisältyy:

Mikäli tarvitset apua, suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa sinua! Johannes, Thomas, Senni, Christina, Tommi ja Asko ovat valmiina auttamaan sinua ongelmassa kuin ongelmassa.

Me kasvamme kanssasi. Siksi tarjoamme rajattoman määrän sähköpostilaatikoita. Sinun ei tarvitse siis lisätä sähköpostilaatikoita kun organisaatiosi kasvaa.

Olitpa tekemässä itse ensimmäistä kertaa tai olet jo kokenut konkari, löydät kattavasta ohjeistuksestamme apua. Videoita, artikkeleita ja nopea apu aina saatavillasi.

Tilaa, hallitse ja muokkaa kaikkia webhotelli-, sähköposti- ja digipalveluitasi yhdestä helppokäyttöisestä hallintapaneelista. Täysi kontrolli, helppokäyttöinen ja turvallinen.

Palvelumme ovat täysin WordPress-yhteensopiva, joten voit luoda ja hallita WordPress-sivustoasi vaivattomasti. Koe huippuluokan yhteensopivuus nyt!

Tehosta luovuuttasi Weebly-kotisivukoneellamme! Luo upeita sivustoja helposti ja nopeasti. Aloita Weeblyn kanssa menestyksesi! Saat Weeblyn ilmaiseksi aktivoimalla sen hallintapaneelistasi.

Haluatko palvelusi käyttöön heti? Valitse maksutavaksi korttimaksu ja pääset aloittamaan saman tien!

Muussa tapauksessa lähetämme laskutustietojesi pohjalta laskun valitsemallasi laskutustavalla ja palvelu aktivoidaan maksettuasi laskun.

Laskutustiedot

Lisätiedot

Tilauksesi

Tuote Välisumma
Wepardi WordPress Pro  × 1 57,26 
Välisumma 57,26 
Verot 13,74 
Yhteensä 71,00 
  • Lähetämme laskun palvelusta sähköpostitse erikseen. Huomioithan, että saat palvelusi käyttöön vasta, kun lasku on maksettu.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.