Osaaminen

Basic-webhotelli – kenelle se sopii?

Basic-webhotelli on kätevä ja helppokäyttöinen webhotelli, joka mahdollistaa kevyen liikenteen verkkosivujen ylläpidon, sekä omat sähköpostilaatikot. Basic on suunniteltu niin, että se sisältää kaikki välttämättömimmät palvelut ja olisi edullinen.

Voimme suositella Basicia esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

1. Haluat tehdä itsellesi omat kotisivut, esimerkiksi pienimuotoisen portfolion, ansioluettelon tai infosivuston tiettyä tapahtumaa varten (perhematka, syntymäpäivät, häät jne.)

2. Yrityksen liiketoiminta on vasta alkutekijöissään tai muuten vain vähäistä ja liikennettä ei ole sivuilla paljon, mutta olisi tärkeää saada sivut kuitenkin verkkoon

3. Basic sopii erinomaisesti pienille urheilukerhoille tai muillekin seuroille

4. Haluat perustaa oman blogisi

Parasta Basicissa on se, että se on WordPress-yhteensopiva, mikä mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse osata koodata lainkaan. Voit käyttää WordPress-palvelua ilmaiseksi ja se on helppo asentaa käyttöliittymämme kautta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään asennuksessa ja voit lukea siitä lisää myös blogistamme

Basicissä on kaikki tarvittavat perusominaisuudet, mutta huomaathan seuraavat asiat:

1. Tietokantoja on ainoastaan yksi

2. Liikennöintirajoitus on ainoastaan 50 Gt / kk

3. Edistynyt roskapostien suodatus saatavilla lisäpalveluna

4. Basicissä on itse hallinnoitava varmuuskopiointi

Basic on juuri nimensä veroinen ja palvelee perusasioissa erinomaisesti. Wepardin asiakkaana nautit aina safarin nopeimmasta ja kotimaisesta palvelusta. Tarvitsetko apua palvelun valinnassa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] mikäli kaipaat apua oikean palvelun löytämisessä. Voimme lisäksi räätälöidä webhotellipalvelut ja muut ylläpito- ja verkkopalvelut sinun tai yrityksenne tarpeiden mukaisesti.