WEPARDI YRITYKSENÄ

Wepardi on suomalainen verkkopalveluiden ylläpitoon, ohjelmistojen tuotantoon sekä digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys.

Ydinosaamistamme ovat laadukkaiden palvelinratkaisujen rakentaminen, asiakaskohtaiset sovellusylläpitoratkaisut, ajanmukaisten verkkototeutusten suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten verkkosovellusten kehittäminen.

Osaajamme

Avainhenkilöillämme on yli 10 vuoden kokemus verkkopohjaisten ohjelmistojen arkkitehtuurista ja järjestelmien suunnittelusta. Wepardilla työskentelee asiantuntijoita asiakaspalvelun, markkinoinnin ja tietojärjestelmien tehtävissä.

Olemme toimineet vuodesta 1998 lähtien.

YRITYSTIEDOT

Wepardi (INT2000 Oy)
2107782-4
c/o Wepardi
PL 88
20101 Turku

Toimitusjohtaja: Christina Daous

Yhteystiedot:

[email protected] (myös median yhteydenotot)
02 48084276 (Ma-Pe klo 10-14)

Laskutustiedot:

INT2000 Oy / Wepardi, 2107782-4
Verkkolaskuosoite: 003721077824
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan
välittäjätunnukselle.

Sähköpostilaskun osoite: [email protected]

"

KERRO MITÄ TARVITSET, ME TEEMME SEN

Wepardi tekee sen, mitä tarvitset. Kerro meille ongelmasi ja me ratkaisemme sen asiantuntevasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kumppanina olemme monipuolinen osaaja ja taivumme sekä markkinoinnin että teknologia-puolen haasteisiin notkeasti.

Rehellisyys ja rohkeus kulkee meillä käsi kädessä – keskitymme liiketoimintasi kannalta olennaisiin asioihin ja emme pihtaa tietoamme tai taitoamme. Osallistamme sinut projektiin juuri niin paljon, kuin haluat.

Voit lukea muiden asiakkaidemme Wepardi kokemuksia sivuiltamme tai kysyä suoraan meiltä referenssejä. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ratkaisseet monia haastavia projekteja ja saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta.

Kyllä, voit luottaa Wepardiin.

Wepardin asiakkaana hyödyt monipuolisesta osaamisestamme sekä joustavista työskentelytavoistamme: meillä projekti syntyy yhteistyössä asiakkaan kanssa ja asiakkaana sinulla on aina niin paljon mahdollisuuksia vaikuttaa projektin kulkuun kuin toivot. Tarjoamme luettavaksi mielellämme asiakkaidemme Wepardi kokemuksia.

Joustavaa osaamista

Wepardin kanssa toimiessa hyödyt monipuolisesta osaamisestamme, jota kattomme alta löytyy – meiltä ostat ylläpitopalvelut, teknologiaosaamisen, IT-ratkaisut ja kotisivuprojektit saman katon alta. Löydät meiltä myös tehokkaat webhotellit ja sähköpostit ja verkkotunnukset. Laaja asiantuntijuutemme ja ketterät toimintatavat mahdollistavat kustannustehokkaan projektin toimituksen.

Aitoa kiinnostusta

Meille liiketoimintasi on yhtä tärkeää kuin sinulle. Haluamme ymmärtää sen peruspilareita ja tarjoamme vain niitä ratkaisuja, joista uskomme liiketoimintasi oikeasti hyötyvän. Emme unohda sinua projektin jälkeen – olet asiakkaamme projektin toimituksen jälkeenkin.

Vankkaa asiantuntijuutta

Projektisi on ohjelmistojen tuotannon, web-teknologioiden ja markkinoinnin asiantuntijoiden osaavissa käsissä. Asiantuntijamme suhtautuvat työhönsä intohimoisesti ja jakavat tietämystään myös sinulle.

Rohkeaa rehellisyyttä

Meiltä saat, mitä tarvitset. Asiantuntijamme tarjoavat vain sellaista osaamista, josta liiketoimintasi aidosti hyötyy. Asiantuntijamme kantavat vastuun siitä, että sinä saat parhaan mahdollisen hyödyn – Wepardi sanoo “ei”, mikäli toimenpide ei hyödytä liiketoimintaasi tai se ei ole realistinen toteuttaa.

Arvojemme perustana on aito, rehellinen ja palvelualtis asenne. Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaitamme ja heidän liiketoimintaa. Projektin alussa kartoitamme huolellisesti toiveesi ja varmistamme, että keskitymme oikeisiin asioihin. Tarjoamme sinulle vain niitä palveluja ja ratkaisuja, joista oikeasti hyödyt.

Voit lukea muiden asiakkaidemme Wepardi kokemuksia sivuiltamme tai kysyä suoraan meiltä referenssejä. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ratkaisseet monia haastavia projekteja ja saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta.