Verkkosivut

Wepardi

Yksinkertainen

Yksinkertaisuus kunniaan

Yksinkertaiset ja helpot sivut varmistavat, että sivustollasi keskitytään olennaiseen, kuten esimerkiksi yhden palvelun myyntiin. Yksinkertainen sivusto sopii aloittelevalle yrittäjälle tai kun haluat, että asiakas soittaa sinulle suoraan.

Yksinkertainen sivu 295 € + alv

 

Helppokäyttöinen

WordPress on yksi suosituimmista sivustohallintaohjelmista, joka on helppokäyttöinen niillekin, jotka eivät koe olevansa netissä täysin mukavuusalueellaan.

Skaalautuu tarpeisiisi

Palvelupakettia on helppo päivittää tarpeen mukaan isompaan ja lisäpalveluiden avulla saat palveluusi niin edistyneen roskapostisuodattimen kuin itsehallinnoitavan varmuuskopiointipalvelunkin.

Me avustamme alkuun

Saat uusille sivuillesi etusivun, yhden sisältösivun (kuten yhteystiedot tai palveluhinnaston) ja blogin, sekä ohjeet siihen, miten sivustoa käytetään.

Vasta aloittamassa? Suosittelemme Basic-pakettiamme

Palvelun hintaan sisältyy yksi verkko-osoite, palveluun ei voi liittää muita verkko-osoitteita.

Z

Sisältää sähköpostit ja tilan verkkosivuille.

w

Sähköposti- ja puhelintukipalvelu.

Yhteensä 5 Gt levytilaa sähköposteille ja verkkosivuille.

2 kpl postilaatikoita.

~

SSL-suojattu yhteys sähköposteihin ja verkkosivuihin.

WordPress-yhteensopiva.

Sisältää sisällönjakeluverkoston käytön.

1 kpl tietokanta.

50 Gt / kk liikennöintirajoitus.

Lisäpalvelut

Edistynyt roskapostien suodatus

Palveluun on hankittavissa lisäpalveluna erillinen roskapostien suodatuspalvelu joka on valmiiksi konfiguroitu sinua varten asiantuntijoiden toimesta. Erillinen roskapostien suodatuspalvelu estää tehokkaasti harmillisen roskapostin.

Itse hallinnoitava varmuuskopiointi

Itse hallinnoitavalla varmuuskopiopalvelulla varmuuskopioit helposti sivutiedostosi ja tietokantasi. Voit määrittää itse milloin tiedostot varmuuskopioidaan ja miten pitkään varmuuskopioita säilytetään.

kysy tarjous

Wepardi tekee sen, mitä tarvitset. Kerro meille ongelmasi ja me ratkaisemme sen asiantuntevasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kumppanina olemme monipuolinen osaaja ja taivumme sekä markkinoinnin että teknologia-puolen haasteisiin notkeasti.

Rehellisyys ja rohkeus kulkee meillä käsi kädessä – keskitymme liiketoimintasi kannalta olennaisiin asioihin ja emme pihtaa tietoamme tai taitoamme. Osallistamme sinut projektiin juuri niin paljon, kuin haluat.

Kun haluat lisätietoja palveluistamme ja toteutuksistamme – oli sitten kyse brändäyksestä, websivuista tai laajemmista teknisistä toteutuksista – laita meille postia:

[email protected]

Postiosoite: PL 88, 20101 Turku

Avainsana: Verkkotunnus