Webhotellit

Wepardi

Pro

Harrastustoimintaan

Pro on erinomainen valinta keskisuurille sivustoille. Suosittelemme palvelua pienille yrityksille, harrastustoimintaan tai yhdistyskäyttöön.

 

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Helppokäyttöisellä cPanel-hallintapaneelilla tiedostojen, tietokantojen ja sähköpostien hallinnointi käy kätevästi yhdestä paikasta.

Rajoittamattomat sähköpostilaatikot

Sähköpostilaatikoiden määrää ei ole rajoitettu vaan voit luoda niin monta sähköpostilaatikkoa kuin haluat ja määrittää laatikoiden koon itse.

Softaculous-sovellusasentaja

Palvelun mukana saat Softaculous-sovellusasentajan jonka avulla haluamasi julkaisujärjestelmän tai ohjelmiston asennus käy käden käänteessä.

WordPress-yhteensopiva

Palvelumme on yhteensopiva suositun WordPress-julkaisujärjestelmän kanssa ja tarvittaessa saat meiltä apua WordPress-päivityksiin ja pientöihin.

SSL-suojaus sivustollesi

Palvelusta löytyy valmiiksi asennettu SSL-suojaus joka kertoo sivustolla vierailevalle että yhteys on suojattu ja sivustolla on turvallista vierailla.

Ominaisuudet

Z

Sisältää sähköpostit ja tilan verkkosivuille.

w

Sähköposti- ja puhelintukipalvelu.

Yhteensä 30 Gt levytilaa sähköposteille ja verkkosivuille.

Rajoittamaton määrä postilaatikoita.

~

SSL-suojattu yhteys sähköposteihin ja verkkosivuihin.

WordPress-yhteensopiva.

Rajoittamaton määrä tietokantoja.

200 Gt / kk liikennöintirajoitus.

Itse hallinnoitava varmuuskopiointi.

Lisäpalvelut

Edistynyt roskapostien suodatus

Palveluun on hankittavissa lisäpalveluna erillinen roskapostien suodatuspalvelu joka on valmiiksi konfiguroitu sinua varten asiantuntijoiden toimesta.

Erillinen roskapostien suodatuspalvelu estää tehokkaasti harmillisen roskapostin.

kysy tarjous

Wepardi tekee sen, mitä tarvitset. Kerro meille ongelmasi ja me ratkaisemme sen asiantuntevasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kumppanina olemme monipuolinen osaaja ja taivumme sekä markkinoinnin että teknologia-puolen haasteisiin notkeasti.

Rehellisyys ja rohkeus kulkee meillä käsi kädessä – keskitymme liiketoimintasi kannalta olennaisiin asioihin ja emme pihtaa tietoamme tai taitoamme. Osallistamme sinut projektiin juuri niin paljon, kuin haluat.

Kun haluat lisätietoja palveluistamme ja toteutuksistamme – oli sitten kyse brändäyksestä, websivuista tai laajemmista teknisistä toteutuksista – laita meille postia:

[email protected]

Postiosoite: PL 88, 20101 Turku

Avainsana: Verkkotunnus