Palvelut

Ylläpitopalvelut

Tarjoamme monipuolisia ja joustavia ratkaisuja asiakkaidemme ylläpitotarpeisiin.

Ylläpitopalvelu voidaan rakentaa täysin asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisesti alkaen yksinkertaisesta kotisivujen valvonta- ja päivityspalvelusta laajempiin kokonaisuuksiin kuten kokonaisiin liiketoiminnan tarpeisiin suunnattuihin sovellusylläpitoihin.

Vapautamme asiakkaidemme oman henkilöstön työaikaa ottamalla vastuun sovituista ylläpitotehtävistä.

Miksi valita Wepardi
ylläpitopalvelujen tuottajaksi?

 • Pitkä kokemus
 • Asiantuntijuus
 • Auttava asiakaspalvelu
 • Suomalainen
 • Paikallinen toimija
 

Hoidamme ylläpitorutiinit ja tukipyynnöt puolestasi

yllapito
it-infran yllapito

IT-Infran ylläpito

Tarjoamme sovellusalustojen hallintaa ja ylläpitopalveluita (middlewaret, hypervisorit, tietokantapalvelut),  palvelinten ylläpitoa sekä ylläpidettyjä palvelukokonaisuuksia Amazonin ja Azuren pilvipalveluissa.

Esimerkiksi Oracle, MySQL ja PostgreSQL tietokantapalveluiden ylläpito ja konsultointi ovat osana IT-infran palvelukokonaisuutta.

Rakennamme & suunnittelemme tarpeitasi vastaavan kokonaisinfrastruktuurin public, private tai hybrid -pilvipalvelumalleja hyödyntäen.

verkkosivuston yllapito

Kotisivujen ylläpito

Kotisivujen ylläpidossa Wepardi ottaa vastuun yksittäisen kotisivuston teknisestä toimivuudesta sekä sovitun palvelutason mukaisesta saatavuudesta.

Ylläpitopalvelun merkittävänä osana on jatkuva tietoturvan seuranta, sovellusten päivitykset sekä tukipalvelu  ongelmatilanteiden joustavaan ratkaisuun.

sovellusten yllapito

Sovellusten ylläpito

Sovellusten ylläpito- ja tukipalvelut (Application Management Services) tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden ulkoistaa kokonaisia liiketoimintasovelluksia prosesseineen Wepardille.

ITIL -pohjaisen ja sovelluskeskeisen end-to-end -palvelumallin avulla toimitamme sovelluksia palveluna sisäisen IT-organisaation sijasta tai sen jatkeena. 

Ylläpitopalvelun avulla varmistat, että sovelluksesi on hallittu koko sen elinkaaren ajan.

valvontapalvelut

Valvontapalvelut

Asiakkaan liiketoiminnalle merkittävien IT-palveluiden valvonnan osalta tarjoamme palveluita valvontaprosessien ja työkalujen kehitykseen.

Lisäksi kauttamme saa valvontaan tarvittavan automaation, mahdolliset henkilöresurssit ja palvelutason mukaisen häiriöiden hallintapalvelun.

Valvonnan kehittämisen kohteena voi olla infrastruktuurin, sovelluspinojen, suorituskyvyn tai prosessien (BPM) valvonta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Kätevimmin tavoitat meidät sähköpostitse [email protected] .

Lisätietoja saat halutessasi myös suoraan Christina Daousilta ([email protected]).

 

yllapito

Ylläpitoa ja it-ratkaisuja 20 vuoden kokemuksella

Olemme toteuttaneet erilaisia IT-ratkaisuja & ohjelmistojen tuotantoa jo vuodesta 1998

IT-infrastruktuuri -ratkaisut ja -palvelut ovat olleet liiketoimintamme ydin alusta alkaen. Skaalautuvuus, korkea käytettävyys, vikasietoisuus ja automaatio ovat olleet keskeisiä teemoja kun olemme rakentaneet IT-infrastruktuuri & arkkitehtuuria niin hosting -liiketoiminnan kuin asiakkaidemme tarpeisiin.

Tekninen puolesi on ammattilaisten käsissä

Asiantuntijuus, tekninen osaaminen ja niiden soveltaminen kokonaiskuvaan. Nämä teemat edustavat omistautunutta Wepardin henkilökuntaa.

Liiketoimintakriittiset järjestelmät

Ylläpidämme liiketoiminnalle kriittiset järjestelmät ja sovellukset. Meillä on laaja kokemus kriittisten liiketoimintajärjestelmien operoinnista ja suunnittelusta. Tarjoamme mm. seuraavia kyvykkyyksiä kriittisten järjestelmien ylläpitoon:

 • Kokonaisuuksien valvonta (end-to-end)
 • KPI raportointi
 • Suorituskyvyn varmistaminen
 • ITIL-prosessit
 • Käyttökokemus ja käytettävyys
 • Sovellusten elinkaarimalli