Näin valitset itsellesi sopivan webhotellin

Sopivan webhotellipalvelun valintaan vaikuttaa moni seikka ja alla on esitetty muutama keskeinen asia joihin kannattaa kiinnittää huomiota webhotellipalvelua valitessa.

1

Kenelle?

Keskeinen asia webhotellipalvelua valitessa on miettiä sitä että kenelle palvelu on tulossa käyttöön. Meiltä löytyy omat palvelunsa yksityishenkilön käyttöön, harrastustoimintaan ja yrityskäyttöön. Kaikissa palveluissamme on huomioitu palvelun kohderyhmä palvelun ominaisuuksien muodossa.

2

Mihin tarkoitukseen?

Webhotellipalvelua valitessa on hyvä miettiä mihin tarkoitukseen webhotellia käytetään. Riittääkö sinulle vain domain ja sähköpostit, tarvitsetko kotisivutilan harrastustoimintaa varten vai kenties rajoittamattoman liikennöinnin priorisoidulla asiakaspalvelulla? Jokaiseen tarpeeseen meiltä löytyy ratkaisu ja palvelua on helppo päivittää tarpeen muuttuessa.

3

Miten paljon levytilaa?

Levytilaa tarvitaan palvelimelle tallennettuja tiedostoja ja sähköposteja varten. Jos sivustosi sisältää esimerkiksi paljon kuvia tai videoita niin silloin myös levytilaa on hyvä olla runsaasti jotta se ei lopu kesken. Samoin levytilaa on hyvä varata jos sähköposteja on runsaasti ja ne säilytetään palvelimella.

Kun sinulla on mielessä kenelle webhotellipalvelu on tulossa käyttöön, mihin tarkoitukseen sitä käytetään ja miten paljon levytilaa on hyvä varata on webhotellin valitseminen helppoa.

Kaikkiin webhotelleihimme sisältyy verkko-osoitteen rekisteröinti, sähköpostipalvelut ja SSL-suojaus. Asiakaspalvelumme tavoitat joka arkipäivä joko sähköpostin tai puhelimen kautta.

Tutustu alla olevasta linkistä webhotellipalveluihimme ja valitse itsellesi sopivin palvelu