Webhotellit

Wepardi

Basic

Omaan käyttöön

Basic sisältää kaiken olennaisen mitä webhotellilta tarvitset omaan käyttöön. Basic-palvelua suosittelemme yksityishenkilöiden tarpeisiin tai pienille sivustoille.

 

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Helppokäyttöisellä cPanel-hallintapaneelilla tiedostojen, tietokannan ja sähköpostien hallinnointi käy kätevästi yhdestä paikasta.

Monipuoliset sähköpostipalvelut

Sähköpostilaatikoiden luomisen lisäksi pääset luomaan sähköpostien edelleenohjauksia ja voit käyttää sähköpostiasi niin selaimen kuin sähköpostiohjelmankin kautta.

WordPress-yhteensopiva

Palvelumme on yhteensopiva suositun WordPress-julkaisujärjestelmän kanssa ja tarvittaessa saat meiltä apua WordPress-päivityksiin ja pientöihin.

SSL-suojaus sivustollesi

Palvelusta löytyy valmiiksi asennettu SSL-suojaus joka kertoo sivustolla vierailevalle että yhteys on suojattu ja sivustolla on turvallista vierailla.

Varmuuskopiointi

Itse hallinnoitavalla varmuuskopiopalvelulla varmuuskopioit helposti sivutiedostosi ja tietokantasi. Voit määrittää itse milloin tiedostot varmuuskopioidaan ja miten pitkään varmuuskopioita säilytetään.

Ominaisuudet

Z

Sisältää sähköpostit ja tilan verkkosivuille.

w

Sähköposti- ja puhelintukipalvelu.

Yhteensä 10 Gt levytilaa sähköposteille ja verkkosivuille.

Rajoittamaton määrä postilaatikoita.

~

SSL-suojattu yhteys sähköposteihin ja verkkosivuihin.

WordPress-yhteensopiva.

1 kpl tietokanta.

50 Gt / kk liikennöintirajoitus.

Itse hallinnoitava varmuuskopiointi

Lisäpalvelut

Edistynyt roskapostien suodatus

Palveluun on hankittavissa lisäpalveluna erillinen roskapostien suodatuspalvelu joka on valmiiksi konfiguroitu sinua varten asiantuntijoiden toimesta. Erillinen roskapostien suodatuspalvelu estää tehokkaasti harmillisen roskapostin.

kysy tarjous

Wepardi tekee sen, mitä tarvitset. Kerro meille ongelmasi ja me ratkaisemme sen asiantuntevasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kumppanina olemme monipuolinen osaaja ja taivumme sekä markkinoinnin että teknologia-puolen haasteisiin notkeasti.

Rehellisyys ja rohkeus kulkee meillä käsi kädessä – keskitymme liiketoimintasi kannalta olennaisiin asioihin ja emme pihtaa tietoamme tai taitoamme. Osallistamme sinut projektiin juuri niin paljon, kuin haluat.

Kun haluat lisätietoja palveluistamme ja toteutuksistamme – oli sitten kyse brändäyksestä, websivuista tai laajemmista teknisistä toteutuksista – laita meille postia:

[email protected]

Postiosoite: PL 88, 20101 Turku

Avainsana: Verkkotunnus