Paras webhotelli riippuu käyttäjän tarpeista ja vaatimuksista. Kuitenkin, yleisesti ottaen, paras webhotelli on nopea, luotettava, turvallinen ja tarjoaa monipuolisen valikoiman ominaisuuksia. Parhaudesta voi olla montaa mieltä, mutta me uskomme että nämä asiat tulee ottaa huomioon.

Nopeus

Nopeus on tärkeä tekijä, koska verkkosivuston nopea latausaika on tärkeä sekä käyttäjäkokemuksen että hakukoneoptimoinnin kannalta. Luotettavuus on myös tärkeä, sillä käyttäjät odottavat verkkosivustojen olevan käytettävissä ympäri vuorokauden. Turvallisuus on myös tärkeä, sillä verkkorikolliset voivat hyödyntää haavoittuvuuksia webhotelleissa ja varastaa tärkeitä tietoja.

Monipuoliset ominaisuudet

Monipuoliset ominaisuudet, kuten laaja valikoima verkkotunnuksia, SSL-sertifikaatit, WordPress-integrointi, automaattiset varmuuskopiot ja erinomainen asiakaspalvelu ovat myös tärkeitä tekijöitä.

Asiakaspalvelu olisi hyvä löytyä suomeksi sillä usein tekninen sanasto menee vaikeaksi vieraalla kielellä.

Lisäksi, paras webhotelli tarjoaa joustavia palveluita, jotka sopivat käyttäjän tarpeisiin ja budjettiin. Esimerkiksi, jos käyttäjä tarvitsee vain yksinkertaisen verkkosivuston, jaettu webhotelli voi olla sopiva vaihtoehto. Jos käyttäjä tarvitsee enemmän suorituskykyä ja resursseja, VPS- tai dedikoitu palvelin voisi olla parempi vaihtoehto. Molemmat vaihtoehdot löydät Wepardilta.

Yhteenvetona, paras webhotelli on nopea, luotettava, turvallinen, monipuolinen ja joustava, joka tarjoaa tarvittavat palvelut ja ominaisuudet käyttäjän tarpeisiin ja budjettiin sopivalla tavalla.

Wepardilla emme väitä olevamme paras, mutta olemme tehneet vuosia töitä parantaaksemme palveluitamme ja jatkamme palveluiden kehittämistä koko ajan. Tärkeimpinä teeseinä tuotekehityksessämme on ollut nopeus, luotettavuus, turvallisuus sekä tuotteiden jatkuva kehitys. Hinnaltamme emme ole halvin emmekä kallein. Haluamme kuitenkin että asiakkaallamme on käytössä riittävästi tilaa, joka toimii. Emme piilottele kuluja lisäpalveluiden taakse vaan mainostamallamme hinnalla saat sivustosi toimimaan.

Webhotellien lisäksi Wepardilta löydät muita palveluita. Voimme rakentaa sivut kuukausimaksulla tai vaikka kertakorvauksena, kumpi sopiikaan budjettiisi paremmin. Lisäksi voimme luoda laajempia IT-ratkaisuja riippuen yrityksesi tarpeesta.

Meille tärkeintä on että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat apua ongelmatilanteissa.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja tutustu tarkemmin Wepardin nopeisiin ja luotettaviin webhotelleihin!

Wepardi on suomalainen verkkopalveluiden ylläpitoon, ohjelmistojen tuotantoon sekä digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys.

Ydinosaamistamme ovat laadukkaiden palvelinratkaisujen rakentaminen, asiakaskohtaiset sovellusylläpitoratkaisut, ajanmukaisten verkkototeutusten suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten verkkosovellusten kehittäminen.

Osaajamme

Avainhenkilöillämme on yli 10 vuoden kokemus verkkopohjaisten ohjelmistojen arkkitehtuurista ja järjestelmien suunnittelusta. Wepardilla työskentelee asiantuntijoita asiakaspalvelun, markkinoinnin ja tietojärjestelmien tehtävissä.

Olemme toimineet vuodesta 1998 lähtien.