Verkkosivut kuukausimaksulla ovat yhä suositumpia vaihtoehtoja yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat julkaista verkkosivut ilman suuria kertaluonteisia kustannuksia. Tällä tavalla asiakkaat voivat maksaa verkkosivuista kuukausittain, mikä helpottaa budjetin suunnittelua ja mahdollistaa verkkosivujen ylläpidon ja päivittämisen ilman suuria investointeja.

Usein verkkosivuista kuukausimaksulla käytetään myös termiä Waas – Website as a service

Kuukausimaksullinen verkkosivupalvelu sisältää yleensä kaiken tarvittavan, kuten verkkotunnusrekisteröinnin, verkkosivujen suunnittelun ja kehittämisen, hosting-palvelun, tietoturvan, teknisen tuen sekä päivitykset. Palveluntarjoajat tarjoavat yleensä erilaisia paketteja, jotka vaihtelevat hinnan ja ominaisuuksien suhteen.

Kenelle verkkosivut kuukausimaksulla sopii?

Kuukausimaksullinen verkkosivupalvelu on erityisen hyödyllinen pienille yrityksille, joilla ei ole suuria budjetteja verkkosivujen kehittämiseen ja ylläpitoon. Tämän tyyppinen palvelu mahdollistaa myös verkkosivujen jatkuvan päivittämisen ja kehittämisen, mikä on tärkeää verkkosivujen tehokkaalle toiminnalle.

On tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen verkkosivupalvelun tarjoaja, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja hyvää teknistä tukea. Ennen kuin valitset palveluntarjoajan, kannattaa tutkia eri vaihtoehtoja ja vertailla hintoja ja ominaisuuksia. On myös hyvä tarkistaa, mitä palveluun kuuluu ja mitkä ovat mahdolliset lisämaksut.

Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkosivut kuukausimaksulla ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat julkaista verkkosivut ilman suuria kertaluonteisia kustannuksia ja haluavat varmistaa verkkosivujen jatkuvan päivittämisen ja kehittämisen. Tärkeintä on valita luotettava ja ammattitaitoinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja hyvää teknistä tukea.

Wepardi tietenkin tarjoaa tätä vaihtoehtoa. Lue lisää aiheesta klikkaamalla alta löytyvää painiketta

 • Kotisivut

  Kotisivut

  500,00  + alv 24 %
 • Kotisivut palveluna

  90,00  + alv 24 %
 • Ale! Hakusanatutkimus

  Googlen hakusanatutkimus

  Alkuperäinen hinta oli: 159,00 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €. + alv 24 %