Mikä on kotisivukone?

Kotisivukone on verkkoratkaisu, joka mahdollistaa käyttäjille kotisivujen luomisen ja hallinnoinnin helposti ja nopeasti. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka eivät ole kokeneita verkkosuunnittelijoita. Käyttäjät voivat valita sivuston ulkoasun, lisätä sisältöä kuten tekstiä, kuvia ja videoita, sekä asentaa lisäosia ja lisäominaisuuksia.

Miten valita paras kotisivukone?

 1. Tutki tarjolla olevia vaihtoehtoja. Tutki eri kotisivukoneiden ominaisuuksia, hinnoittelua ja tukea. Löydä kotisivukone, joka täyttää tarpeesi ja budjettisi parhaiten.
 2. Lue arvostelut. Tutki kotisivukoneista kirjoitettuja arvosteluja ja selvitä, kuinka muut käyttäjät ovat tyytyväisiä kyseiseen kotisivukoneeseen.
 3. Tutustu käyttäjien kokemuksiin. Lue kotisivukoneisiin liittyviä blogeja ja foorumeita. Tutustu muiden käyttäjien kokemuksiin ja näe, kuinka he ovat tyytyväisiä kotisivukoneeseen.
 4. Tutustu muihin ominaisuuksiin. Tutki, kuinka helppoa on käyttää kotisivukonetta ja kuinka monipuolisia ominaisuuksia se tarjoaa. Tutki, onko kotisivukone optimoitu hakukoneille ja kuinka helppoa on lisätä sisältöä.
 5. Tutustu tukeen. Tutki, kuinka paljon ja millaista tukea kotisivukone tarjoaa. Tutki, tarjoaako se esimerkiksi puhelinpalvelun tai sähköpostitukea. Kun olet tutkinut kaikki vaihtoehdot, voit valita parhaan kotisivukoneen tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

Kotisivukoneita on useita ja sen valintaan kannattaa käyttää aikaa. Wepardilta löytyy mm. Weeblyn kotisivukone, jolla pääset helposti alkuun.

Mikä on Weebly?

Weebly on verkkosivu ja verkkokaupparatkaisu, joka tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen alustan verkkosivujen ja verkkokauppojen luomiseen. Weeblyn käyttäjät voivat luoda kauniita ja toiminnallisia verkkosivuja ja verkkokauppoja viivakoodeilla, joita on helppo muokata ja muokata. Weebly tarjoaa myös verkkokauppojen hallintaan liittyviä toimintoja, kuten luotettavat maksutavat, kirjautumisominaisuudet ja toimitusehdot. Weebly tarjoaa myös yritykselle työkaluja, joilla he voivat luoda verkkosivuja ja verkkokauppoja ja hallita niitä helposti ja tehokkaasti. 

Hankkiessasi Weeblyn Wepardin kautta, saat myös käyttöösi Wepardin asiakaspalvelun sekä sähköpostit. Lisäksi voimme auttaa sinua alusta alkaen.

 • Weebly kotisivukone

  Weebly kotisivukone

  18,15  + alv 24 %
 • Kotisivut

  Kotisivut

  500,00  + alv 24 %
 • Kotisivut palveluna

  90,00  + alv 24 %
 • Ale! Hakusanatutkimus

  Googlen hakusanatutkimus

  Alkuperäinen hinta oli: 159,00 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €. + alv 24 %