Uusi Oma Wepardi tuo mukanaan muun muassa seuraavat ominaisuudet:

  • Kaikki palvelusi yhden tilin alla – ei tarvitse enää kirjautua monella asiakasnumerolla erikseen!
  • Jatkossa kirjautuminen yhteyssähköpostilla – sinun ei tarvitse muistaa asiakasnumeroasi.
  • Näet kaikkien palveluidesi tilan reaaliaikaisesti ja voit ottaa yhteyttä suoraan Oma Wepardin kautta asiakaspalveluun

Niin kuin olemmekin kaikki tottuneet kuulemaan: eikä tässä vielä kaikki! Kehitämme Oma Wepardia eteenpäin niin, että se olisi jatkossa moderni ja toimiva kokonaisuus, joka helpottaa verkkopalveluiden hallintaa. Kiitos asiakkaillemme, jotka ovat olleet mukana kehittämässä palveluistamme entistä parempia.

Muutostöiden aikana (heinäkuusta lokakuuhun) Oma Wepardissa saattaa esiintyä häiriöitä. Pahoittelemme näistä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa! Asiakaspalvelumme on kuitenkin normaalisti tavoitettavissa osoitteessa [email protected] (Ma-Pe 9-17) ja puhelimitse 02 48084276 (Ma-Pe klo 10-14).

Pyrimme käynnistämään uuden Oma Wepardin niin, ettei sinun tarvitse reagoida millään muulla tavoin kuin lopuksi nauttia helppoudesta ja nopeudesta.

Mukavaa kesää!