TUTO Hockey ja Wepardi, Suomen yksi vanhimmista webhosting-yrityksistä, ovat ylpeitä ilmoittaessaan uudesta yhteistyöstään, jonka tarkoituksena on tukea Mestis-jääkiekkoa ja tarjota huikeita elämyksiä faneille. Wepardi on sitoutunut tukemaan TUTO Hockeyta tulevalla Mestis-kaudella.

Tämä yhteistyö vahvistaa Wepardin sitoutumista paikalliseen urheiluun ja sen pyrkimystä olla mukana edistämässä suomalaista huippu-urheilua. TUTO Hockeyn ja Wepardin välinen kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden tuoda lisää intohimoa ja jännitystä Mestis-kiekkoon.

“Wepardi on innoissaan uudesta yhteistyöstämme TUTO Hockeyn kanssa”, sanoo Wepardin Business Development ja Markkinoinnin johtaja Tommi Jantunen. “Mestis on tärkeä osa suomalaista jääkiekkoa, ja me haluamme olla mukana tukemassa sitä. Odotamme innolla yhteistä matkaamme ja kaikkia niitä hienoja hetkiä, joita Mestis-kiekko tarjoaa.”

TUTO Hockeyn Kristian Tuohilampi kommentoi: “Mahtavaa päästä aloittamaan yhteistyö Wepardin kanssa. Wepardi näkyy paraatipaikalla Rajupaja Areenan kaukalossa punaviivan kupeessa. Perjantaina TUTO ja Wepardi aloittavat yhdessä kaikkien aikojen Mestis-kauden!”

Wepardi tulee tarjoamaan omille asiakkailleen erilaisia etuja ja elämyksiä, kuten lippuarvontoja ja muita aktiviteetteja, jotka tekevät jokaisesta ottelusta unohtumattoman kokemuksen. Samalla tavoitteenamme on auttaa TUTO Hockeyta menestymään Mestiksessä.

TUTO Hockeyn kausi starttaa Rajupaja Areenalla 22. syyskuuta 2023 kello 18.30.

Lisätietoja antaa:
Tommi Jantunen
[email protected]