Kiekko-Espoo ja Wepardi ovat iloisia ilmoittaessaan, että he ovat aloittaneet yhteistyön. Wepardi on ottanut asiakseen tukea suomalaista jääkiekkoa ja tarjot unohtumattomia kokemuksia faneille. Wepardi, Suomen yksi vanhimmista webhosting-yrityksistä, on sitoutunut tukemaan Kiekko-Espoota tulevalla Mestis-kaudella.

Kiekko-Espoo ja Wepardi aloittivat yhteistyön

Kiekko-Espoo ja Wepardi aloittivat yhteistyön

Tämä kumppanuus on osa Wepardin pyrkimystä tukea paikallista urheilua ja tarjota asiakkailleen upeita elämyksiä. Yhteistyö Kiekko-Espoon kanssa tarjoaa mahdollisuuden tuoda lisää jännitystä ja iloa jääkiekkofaneille ympäri Suomen.

“Olemme ylpeitä siitä, että voimme aloittaa yhteistyön Kiekko-Espoon kanssa”, sanoo Wepardin Business Development ja Markkinoinnin johtaja Tommi Jantunen. “Mestis on lähellä suomalaisten sydäntä, ja me Wepardilla haluamme olla osa tätä intohimoa. Tuleva kausi näyttää lupaavalta, ja odotamme innolla, mitä yhdessä voimme saavuttaa.”

”Kiekko-Espoo ja Wepardi jakavat samat arvot pitkäjänteisessä tekemisessä ilman oikoteitä. Suomen yhtenä vanhimpana toimijana omalla toimialallaan Wepardi täydentää jään ulkopuolista asiantuntijuutta nykyaikaisessa toimintaympäristössä. Odotamme innolla yhteistyöstä syntyviä uusia mahdollisuuksia!” Julistaa Aku Kallonen, Kiekko-Espoon toimitusjohtaja.

Wepardi aikoo tarjota Wepardin asiakkaille erilaisia etuja ja aktiviteetteja, kuten lippuarvontoja ja muita jännittäviä kokemuksia. Tavoitteenamme on tehdä jokaisesta ottelusta unohtumaton tapahtuma ja tukea Kiekko-Espoon menestystä Mestiksessä.

Lisätietoja antaa:
Tommi Jantunen
[email protected]