Webhotelli lienee jo monelle ainakin pintapuolisesti vanha tuttavuus. Se on kätevä ja edullinen valinta niin aloittelevalle kuin jo vähän pidemmällekin ehtineelle yritykselle. Lukuisat palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ja erikokoisia paketteja, joihin kuuluu vaihteleva määrä erilaisia palveluita. Koska paketteja löytyy moneen tarpeeseen, jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Mutta koska maallikon voi joskus olla vaikea hahmottaa erilaisten teknisten ominaisuuksien merkitystä, käydään vielä yksinkertaistetusti läpi, mistä Wepardin webhotelleissa oikein on kyse ja kenelle ne sopivat.

Domainparkki

Domainparkki on Wepardin edullisin webhotellivaihtoehto. Se on vähän kuin verkkomaailman postilokero, joka pitää osoitteesi (domain) ja postisi tallessa. Domainparkki on oiva valinta silloin, kun haluat oman, asialliselta kuulostavan sähköpostiosoitteen. Yksinyrittäjänkään ei kannata käyttää työssään Gmailin kaltaisia ilmaispalveluita, sillä ne näyttävät asiakkaan silmään epäilyttäviltä. Sähköposteihin pääset käsiksi joko webmailin tai sovelluksen, kuten Outlookin, kautta. Edulliseen 5 euron kuukausihintaan sisältyy myös oma domain, mikäli suunnitelmissasi on nyt tai tulevaisuudessa oman verkkosivun avaaminen. Domainparkkimme sisältää sähköposteille 10 Gt levytilaa, mutta ei levytilaa verkkosivuja varten. Tällöin on syytä valita erilainen webhotellivaihtoehto. Domainparkki on hyvä ja edullinen ensiaskel kaikille toimintaansa aloitteleville. Domainparkin avulla voit varata haluamasi verkko-osoitteen ja päivittää palvelun myöhemmin sellaiseen, joka mahdollistaa myös verkkosivujen pyörittämisen.

Webhotelli Basic

Webhotelli Basic on kuin yksiö. Postisi kulkevat suoraan kotiosoitteeseesi ja voit jo kutsua kavereitakin kylään. Muista kuitenkin, että tilaa on rajallisesti, eli vieraita tai tavaraa ei mahdu loputtomasti. Basic on täydellinen webhotelli yksityishenkilöiden käyttöön. Pienet sivustot, joille ei ole odotettavissa suuria liikennemääriä, pyörivät Basic-palvelun avulla helposti ja edullisesti. Aivan kuten yksiö on monelle ensiasunto, Basic voi olla ensimmäinen webhotelli verkkosivujen pyörittämiseen. Tarpeiden kasvaessa, kun tilaa tarvitaan enemmän, on aika päivittää suurempaan.

Webhotelli Pro

Webhotelli Pro puolestaan vastaa jo omakotitaloa. Toisin kuin yksiössä, nyt sinulla on käytössäsi runsaasti tilaa ja voit halutessasi kutsua vaikka koko suvun kerralla kylään. Voit myös säilöä enemmän tavaraa sekä sisustaa kotia entistä kunnianhimoisemmin. Toisin sanoen Webhotelli Pro siis mahdollistaa vaativammat ja ulkoasultaan näyttävämmät verkkosivut, jotka kestävät raskaampiakin sisältöjä. Pro on erinomainen webhotelli pienehköille yrityksille, sekä harrastustoiminnan pyörittämiseen tai yhdistyskäyttöön. Se sisältää yhteensä 30 Gt levytilaa sähköposteille ja verkkosivuille.

Webhotelli Business

Webhotelli Business on kuin iso liiketila varastolla. Suuren tilan ansiosta tavaraa ja kävijöitä mahtuu vaikka kuinka. Vaikka kutsuisit koko kylän käymään, pystyt tarjoamaan jokaiselle laadukasta palvelua. Wepardin Webhotelli Business on paras webhotelli yritykselle, mitä markkinoilta löytyy. Toki ammattimainen tila maksaa hieman enemmän, mutta Business-paketti sisältää paljon rahanarvoisia ominaisuuksia, jotka tehostavat sivustosi suorituskykyä ja sitä kautta yrityksesi toimintaa. Lue lisää siitä, millaisen webhotellin tarvitset. Kaipaatko vielä apua webhotellin valinnassa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan palvelun. Voimme myös räätälöidä webhotellipalvelut ja muut ylläpito- ja verkkopalvelut sinun tai yrityksenne tarpeiden mukaisiksi.
 • webhotelli yritykselle

  Webhotelli Business

  32,26  + alv 24 %
 • Webhotelli Pro

  13,71  + alv 24 %
 • Webhotelli Basic

  8,06  + alv 24 %
 • Domainparkki

  Domainparkki

  4,03  + alv 24 %