Vuoden suurin shoppailupäivä Black Friday on kohta jälleen täällä ja tarjoushumu on tarttunut myös Wepardiin. Jos olet miettinyt webhotellin hankkimista tai vaihtamista, nyt kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen. Kun hankit Wepardin Webhotelli Basic-, Pro- tai Business -paketin nyt, saat ensimmäiset kolme kuukautta maksutta. Maksat ainoastaan domainin rekisteröinnistä.

Lisäksi Wepardin osaava tiimi auttaa ensimmäisiä 20 asiakasta siirrossa maksutta. Maksuton apupaketti sisältää 30 minuutin keskustelun asiantuntijan kanssa, jonka aikana voimme yhdessä pohtia webhotellitarpeitasi sekä hoitaa siirtoon liittyviä asioita. Toimi siis nopeasti, sillä lisätarjous koskee ainoastaan 20 ensimmäistä asiakasta. Muita Black Friday -tarjoukseemme tarttuneita autamme siirrossa Wepardin tuntilaskutuksen mukaisesti.

Black Friday -kampanjamme starttaa heti ja se on voimassa 24.11.2023 klo 23.59 asti. Lisätarjous koskee 20 ensimmäistä asiakasta.

Mikä webhotelli sopii minulle?

Etkö tiedä, mikä webhotelli parhaiten palvelee tämänhetkisiä tarpeitasi? Ei hätää, alta löydät tiivistetysti tietoa Wepardin suosituista webhotellipaketeista. Muista myös, että voit koska tahansa päivittää paketin suurempaan tai pienempään.

Basic

Basic-palvelua suosittelemme yksityishenkilöiden tarpeisiin tai pienille sivustoille. Edullinen webhotelliratkaisu on helppo tapa päästä omien sivujen kanssa alkuun.

Pro

Pro-palvelu sopii erinomaisesti pienille yrityksille, harrastustoimintaan tai yhdistyskäyttöön.

Business

Business-palvelun laatu ja kapasiteetti sopivat vaativampaankin liiketoimintaan. Suosittelemme Business-webhotellia varsinkin sivustoille, joilla on suuria kävijämääriä tai jotka vaativat tavanomaista enemmän resursseja.

Tarvitsetko lisää tietoa? Lue lisää Wepardin webhotellipaketeista tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Puhelinpalvelumme palvelee numerossa 02 48084276 maanataista perjantaina klo 10-14.