Osaaminen

Hostingpalvelun vastuut ja ylläpito

Vaivattomin ratkaisu on yhdistää webhotelliisi ylläpitopalvelu meiltä. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia tärkeiden tiedostojesi varmuuskopioinnista tai käyttämiesi ohjelmistojen tietoturvapäivityksistä. Nukut yösi paremmin, kun vastuu sivuston toimivuudesta on meillä. 

Saat meiltä edelleen perinteisen webhostingin tai webhotellin lisäksi täyden ylläpidon. Perinteisessä mallissa ylläpidät sivujasi itse. Vastaamme palvelinten tietoturvasta, mutta kaiken materiaalin varmuuskopioinnista ja palveluun asennettujen ohjelmistojen päivityksistä tulee huolehtia itse.

Perinteinen malli

  • Julkaisujärjestelmän päivitykset hoidetaan itse
  • Lisäosien päivitykset hoidetaan itse
  • Tarjolla järjestelmätason varmuuskopiot, otetaan harvemmin ja säilytetään rajoitetun ajan

Ylläpidetty sivusto

  • Wepardi hoitaa julkaisujärjestelmän päivitykset
  • Wepardi hoitaa lisäosien päivitykset
  • Räätälöidyt varmuuskopiot, useita kertoja päivässä, erikseen sovitulla säilytysajalla

Laajennettu ylläpito

  • Kuten Ylläpidetty sivusto, mutta Wepardi tekee myös sivuston sisältöpäivityksiä pyydettäessä

Kun olet valinnut käyttöön oikean webhotellin, on hyvä miettiä miten varmistetaan palveluun asennettujen ohjelmistojen ylläpito, valvonta ja tietoturva.

Kuka vastaa esimerkiksi julkaisujärjestelmän lisäosien toimivuudesta? Mitä jos käytössä olevan sovelluksen tuki päättyy? Miten toimia, jos sivuston toimintaan tulee häiriöitä toimistoajan ulkopuolella?

Huomaathan, että webhotellin hintaan ei sisälly kolmannen osapuolen ohjelmistojen ylläpito, joten emme siten automaattisesti vastaa niiden toiminnasta tai korjaustöistä.

Ylläpitopalvelun kiinteään kk-maksuun sisältyy varmuuskopioiden lisäksi julkaisujärjestelmän ja siihen asennettujen liitännäisten ylläpito. Siihen sisältyy myös jatkuva seuranta ja viimeisimpään versioon päivittäminen. Huolehdimme sivustosi toimivuudesta ja mahdolliset korjaustyöt sisältyvät palvelun hintaan.

Ota yhteyttä niin katsotaan mikä malli omalle sivustollesi sopii.