Palvelut

hakukoneoptimointi

Eikö sivusi löydy Googlesta?

Anna meidän auttaa!
Wepardilla meillä on kokemusta alati kehittyvästä hakukoneoptimoinnin maailmasta

Wepardin Hakukoneoptimoinnin starttipaketilla saat:

Hakukoneoptimointityökalujen asennuksen
Hakusanatutkimuksen
Pagespeed insight testin
Olemassa olevan sivujen optimoinnin (max 10 sivua)
Opastuksen kuinka artikkeleiden hakukoneoptimointi tulee tehdä tulevaisuudessa

Mitä hyötyä on oikein toteutetusta hakukoneoptimoinnista?

Hakukone- eli SEO-optimointi tarjoaa laajan valikoiman etuja, kuten lisääntyneen orgaanisen liikenteen, paremman käyttökokemuksen, paremman brändin uskottavuuden ja pitkän aikavälin markkinointiarvon. Keskittymällä hakukoneoptimointiin voit luoda vahvan verkkonäkyvyyden, houkutella kohdeyleisösi ja edistää verkkosivustosi tai yrityksesi kasvua.

Hakukoneoptimoinnin avainelementtejä

suunnittelun tarvelahtoisyys

1. Avainsanatutkimus

Tunnista asiaankuuluvat ja arvokkaat avainsanat, joita potentiaaliset käyttäjät saattavat käyttää sisältösi löytämiseen. Käytä avainsanatutkimustyökaluja ymmärtääksesi hakumääriä ja kilpailua..

teknista ja graafista osaamista

2. Sivun hakukoneoptimointi

Optimoi yksittäiset verkkosivut sisällyttämällä kohdeavainsanat otsikkotunnisteisiin, metakuvauksiin, otsikkotunnisteisiin (H1, H2 jne.) ja koko sisältöön. Varmista, että sisältö on arvokasta ja hyödyllistä käyttäjille.

helppokayttoinen alusta

3. Sisällön laatu

Luo korkealaatuista, informatiivista ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka tyydyttää käyttäjän hakutarkoituksen. Korkealaatuinen sisältö on todennäköisemmin linkitetty ja jaettu muille verkkosivustoille, mikä voi parantaa SEO-sijoituksiasi.

toimivuus eri paatelaitteilla

4. Mobiiliystävällinen muotoilu

Varmista, että verkkosivustosi on responsiivinen ja toimii hyvin eri laitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla, sillä mobiiliystävällisyys on hakukoneille tärkeä tekijä.

hakukoneoptimointi

5. Sivun nopeus

Optimoi verkkosivustosi latausnopeus tarjotaksesi paremman käyttökokemuksen. Nopeammin latautuvat sivut sijoittuvat yleensä korkeammalle hakutuloksissa..

hakukoneoptimointi

6. URL-osoiterakenne

Käytä kuvaavia ja käyttäjäystävällisiä URL-osoitteita, jotka sisältävät osuvia avainsanoja. Vältä monimutkaisten URL-rakenteiden käyttämistä tarpeettomien parametrien kanssa.
Sisäinen linkitys: Linkitä verkkosivustollesi liittyvä sisältö parantaaksesi navigointia ja jakaaksesi linkkien valtuutuksen koko sivustolle.

hakukoneoptimointi

7. Käänteiset linkit

Hanki korkealaatuisia käänteisiä linkkejä arvostetuilta ja asiaankuuluvilta verkkosivustoilta. Käänteiset linkit ovat olennainen tekijä, jota hakukoneet käyttävät verkkosivuston auktoriteetin ja luotettavuuden mittaamiseen.

hakukoneoptimointi

8. Säännölliset päivitykset

Pidä verkkosivustosi ajan tasalla tuoreella ja asiaankuuluvalla sisällöllä. Päivitä säännöllisesti vanhaa sisältöä ja luo uutta materiaalia pitääksesi verkkosivustosi aktiivisena.

hakukoneoptimointi

9. Sosiaaliset signaalit

Ota yhteyttä yleisöösi sosiaalisen median alustoilla, sillä sosiaaliset signaalit voivat vaikuttaa epäsuorasti hakukoneoptimointiisi.

hakukoneoptimointi

10. Käyttäjäkokemus

Keskity positiivisen käyttökokemuksen tarjoamiseen verkkosivustollasi, koska tämä voi epäsuorasti vaikuttaa SEO-sijoituksiisi.

Projektejamme

Voit tutustua tekemiimme kotisivuprojekteihin.