Visuaalinen identiteetti ja verkkosivut

Linnatuli

Linnatuli on suomalainen, innovatiivinen tulisijojen valmistaja. Linnatulella on pitkä kokemus takkatuotteiden valmistuksesta ja tulisijat ovat kauniita ja kestäviä käyttää. Wepardi suunnitteli Linnatulelle uudet verkkosivut, joilla kauniit takkatuotteet tulevat optimoidusti esiin. Projektiin sisältyi myös uusi, innovatiivinen logo.

 

Suunnittelimme Linnatulelle uuden innovatiivisen logon, joka sopii uuteen visuaaliseen ilmeeseen sekä kruunaa takkatuotteet oivaltavalla ideallaan.

Logon lisäksi olemme toteuttaneet Linnatulelle mittavan verkkosivu-uudistuksen: uudet verkkosivut ovat käyttöliittymältään optimaaliset ja kauniit takkatuotteet sekä tuotteiden kuvat tulevat siinä käytettävyyden kannalta optimaalisesti eteen.

Uusilla verkkosivuilla panostettiin erityisesti käyttöliittymään, ilmavaan, selkeään ja moderniin ulkoasuun sekä responsiivisuuteen. Sivut toimivatkin erinomaisesti näyttöpäätteen koosta huolimatta.

Projektin tiedot

2019
Linnatuli Oy

Palvelut

Uusi logo ja visuaalinen identiteetti
Käyttöliittymän suunnittelu
Verkkosivut

Projekti aloitettiin käyttöliittymän huolellisesta suunnittelusta. Sivustolla panostettiin erityisesti helppoon navigointiin, asioiden ja tuotteiden löytymiseen sivustolla sekä kuvien skaalautuvuuteen. Valittu visuaalinen tyyli on hyvin yksinkertainen ja ilmava, jotta takkatuotteet erottuvat edukseen sivustolla.

Sivuston uniikkeja yksityiskohtia ovat moderni, viivagrafiikalla toteutettu oivaltava logo, joka on sijoitettu poikkeuksellisesti poikittain verkkosivuston vasempaan reunaan. Mobiiliversiossa logo pomppaa takaisin vaakatasoon. Sivustolle on suunniteltu myös paljon yksilöllistä grafiikkaa, kuten takkaikonit etusivulla.

Sivujen suunnittelussa panostettiin myös helppoon päivittämiseen ja tämän eteen on tehty tiettyjä toiminnallisia ratkaisuja.

 

Websivut ovat nähtävillä osoitteessa: www.linnatuli.fi

Logossa yhdistyy linna ja tuli. Logo kruunaa kauniit takkatuotteet ja erottuu oivaltavalla ja modernilla viivagrafiikallaan.

Materiaaleja