.com

Jos haluat menestyä verkossa, .com-verkkotunnuksen käyttäminen voi olla tärkeä osa hakukoneoptimointia (SEO). Kyseinen verkkotunnus on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista verkkotunnuksista, ja se on edelleen yksi suosituimmista tänäkin päivänä. Tämä johtuu osittain siitä, että .com on yleisesti hyväksytty verkkotunnuksen laajennus, joka on helposti muistettavissa ja helppo kirjoittaa. Tämä tarkoittaa, että tutun domainpäätteen käyttäminen voi auttaa sinua houkuttelemaan enemmän kävijöitä ja parantamaan sivustosi näkyvyyttä hakutuloksissa.

Kun käytät kyseistä verkkotunnusta, voit myös hyötyä sen korkeasta arvosta hakukoneiden silmissä. Koska .com on yleisesti hyväksytty ja laajalti käytetty verkkotunnuksen laajennus, se voi antaa sivustollesi ylimääräistä luotettavuutta ja uskottavuutta hakukoneiden silmissä. Tämä voi puolestaan auttaa parantamaan hakukonenäkyvyyttäsi ja sijoitustasi hakutuloksissa.

Kun valitset kyseisen domainpäätteen, on tärkeää huolehtia myös siitä, että verkkotunnuksesi on merkityksellinen ja helposti muistettava. Valitse verkkotunnus, joka heijastaa brändiäsi tai liiketoimintaasi, ja joka on helppo kirjoittaa ja muistaa. Muista myös, että .com-verkkotunnus on yksi monista eri verkkotunnuksen laajennuksista, joten kannattaa harkita myös muita vaihtoehtoja, jotka voivat olla sopivampia juuri sinun sivustollesi.

Näytetään ainoa tulos

  • Domainparkki

    Verkkotunnus – com, net, eu, ym / vuosi

    12,97  + alv 24 %