domain haku

Domain haulla etsitään vapaana olevaa verkkotunnusta, joka sopii parhaiten verkkosivustollesi. Verkkotunnus on se osoite, jonka avulla käyttäjät voivat löytää verkkosivustosi internetissä.

Voit suorittaa domain haun täällä

Kun etsit sopivaa verkkotunnusta, sinun tulee ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten verkkotunnuksen pituus, helppolukuisuus, muistettavuus ja brändisi mukaisuus.

Hyvä verkkotunnus auttaa myös hakukoneoptimoinnissa, sillä se voi auttaa hakukoneita ymmärtämään, mistä verkkosivustosi käsittelee. Tämä voi auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä.

Kun olet löytänyt sopivan verkkotunnuksen, voit rekisteröidä sen Wepardilla. Rekisteröinnin yhteydessä sinun tulee maksaa vuosimaksu aina vuodeksi kerrallaan.

Yhteenvetona, domain on tärkeä osa verkkosivuston perustamisprosessia, sillä hyvä verkkotunnus auttaa asiakkaitasi löytämään verkkosivustosi helposti ja parantamaan verkkosivustosi hakukoneoptimointia. Domain-haku on helppoa ja voit tehdä sen useilla eri verkkotunnusrekisteröijillä. Kun olet löytänyt sopivan verkkotunnuksen, voit rekisteröidä sen useilla eri palveluntarjoajilla.

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Domainparkki

    Verkkotunnus – com, net, eu, ym / vuosi

    12,97  + alv 24 %
  • Domainparkki

    Verkkotunnus – fi, se, ee, ym / vuosi

    20,97  + alv 24 %