Domain

Domain on termi, joka viittaa internetissä käytettävään osoitteeseen, joka tunnistaa tietyn verkkosivuston tai -palvelun. verkkotunnus on tärkeä osa verkkosivuston näkyvyyttä ja löydettävyyttä, sillä se auttaa hakukoneita ymmärtämään sivuston sisältöä ja tarjoamaan käyttäjille relevanttia hakutulosta.

Vapaat domainit voit tarkistaa täältä!

Valitessaan domainia verkkosivustolle, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten domainin lyhyys, helppolukuisuus ja muistettavuus. Lisäksi on tärkeää valita tunnus, joka heijastaa yrityksen brändiä ja toimintaa.

Domainin valinnassa on myös otettava huomioon hakukoneoptimointi (SEO). Hyvin valittu verkkotunnus voi auttaa parantamaan verkkosivuston sijoitusta hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän liikennettä. Esimerkiksi domainin sisältäessä hakusanan tai avainsanan, voi auttaa hakukoneita ymmärtämään sivuston aihepiiriä.

On myös tärkeää huolehtia domainin teknisestä puolesta, kuten varmistaa, että domain on rekisteröity asianmukaisesti ja että se ohjaa käyttäjät oikeaan verkkosivustoon. Lisäksi on suositeltavaa käyttää SSL-sertifikaattia, joka parantaa sivuston turvallisuutta ja voi vaikuttaa myönteisesti hakukonenäkyvyyteen.

Kokonaisuudessaan pääte on tärkeä osa verkkosivuston toimivuutta ja löydettävyyttä. Hyvin valittu ja teknisesti toimiva domain voi auttaa parantamaan verkkosivuston hakukonenäkyvyyttä ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä sivustolle.

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Domainparkki

    Domainparkki

    4,03  + alv 24 %
  • Domainparkki

    Verkkotunnus – fi, se, ee, ym / vuosi

    20,97  + alv 24 %