domainhotellit

Mitä ovat domainhotellit?

Domainhotellit ovat palveluita, joihin voit liittää yhden verkkotunnuksen valitsemallasi päätteellä, sekä helppokäyttöiset sähköpostipalvelut. Palvelu tarjoaa tilaa sähköposteille 10 gigaa, ja palvelun päivittäminen isompaan onnistuu helposti.

Domain hotelli sisältää helppokäyttöisen hallintapaneelin, joka mahdollistaa domainin kätevän hallinnoinnin itse. Hallintapaneelista voit luoda uusia alidomaineja, ohjata sivuston edelleenohjauksena tai muokata nimipalvelintietueita.

Domainhotelli tarjoaa myös monipuoliset sähköpostipalvelut. Voit luoda rajattomasti sähköpostilaatikoita, sähköpostien edelleenohjauksia ja postituslistoja.

1. Domainhotellin avulla voit rekisteröidä ja hallita verkkotunnustasi yhdessä paikassa.

2. Wepadin domainhotelli tarjoaa ilmaisen SSL-varmenteen ja verkkoturvallisuusominaisuude sähköposteille

3. Domainhotelleissa on usein helppo käyttöliittymä, jonka avulla voit helposti hallita verkkotunnustasi ja siihen liittyviä palveluja.

4. Wepardin domainparkista löytyy myös sähköpostipalvelut

Wepardilla domainhotellit tunnetaan nimellä domainparkki

Wepardi tekee sen, mitä tarvitset. Kerro meille ongelmasi ja me ratkaisemme sen asiantuntevasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kumppanina olemme monipuolinen osaaja ja taivumme sekä markkinoinnin että teknologia-puolen haasteisiin notkeasti.

Rehellisyys ja rohkeus kulkee meillä käsi kädessä – keskitymme liiketoimintasi kannalta olennaisiin asioihin ja emme pihtaa tietoamme tai taitoamme. Osallistamme sinut projektiin juuri niin paljon, kuin haluat.

Näytetään ainoa tulos

  • Domainparkki

    Domainparkki

    4,03  + alv 24 %