hostingpalvelu

Mitä tarkoittaa hostingpalvelu?

Hostingpalvelu on tärkeä osa verkkosivustojen ja sovellusten toimintaa internetissä. Hostingpalvelun avulla verkkosivuston tai sovelluksen tiedot ja tiedostot tallennetaan palvelimelle, josta ne ovat käytettävissä internetissä. Hostingpalveluntarjoajat voivat tarjota erilaisia palveluja, kuten jaettuja hosting-palveluita, joissa useat asiakkaat jakavat saman palvelimen, dedikoituja hosting-palveluita, joissa asiakkaalla on oma palvelin, tai pilvipalveluita, joissa asiakkaat käyttävät useita palvelimia.

Mitä hostingpalvelu sisältää?

Hostingpalvelut voivat sisältää myös muita ominaisuuksia, kuten sähköpostipalveluita, tietokantojen hallintaa ja verkkosivujen ylläpitoa. Palveluntarjoajat ylläpitävät palvelimiaan ja tarjoavat teknistä tukea asiakkailleen, jotta verkkosivustojen ja sovellusten toiminta olisi sujuvaa ja häiriötöntä.

Hostingpalvelun valitseminen riippuu monista tekijöistä, kuten sivuston tai sovelluksen tarpeista, liikenteen määrästä ja budjetista. On tärkeää valita luotettava ja turvallinen hostingpalvelu, joka tarjoaa riittävästi tallennustilaa ja kaistanleveyttä, jotta sivusto tai sovellus toimii tehokkaasti ja nopeasti. Lisäksi hostingpalvelun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota palveluntarjoajan tekniseen tukeen ja ylläpitoon, jotta mahdolliset ongelmat saadaan ratkaistua nopeasti ja tehokkaasti ja omalla äidinkielellä.

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Webhotelli Basic

  8,06  + alv 24 %
 • webhotelli yritykselle

  Webhotelli Business

  32,26  + alv 24 %
 • Webhotelli Pro

  13,71  + alv 24 %
 • Wordpress palvelu basic

  Wepardi WordPress Basic

  31,45  + alv 24 %
 • Wordpress palvelu basic

  Wepardi WordPress Pro

  57,26  + alv 24 %