Verkkotunnus

Verkkotunnus on tärkeä osa yrityksen tai organisaation verkkonäkyvyyttä. Verkkotunnus on sivuston osoite, jonka avulla käyttäjät löytävät yrityksen verkkosivut internetistä. Verkkotunnuksen valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se vaikuttaa suoraan hakukoneoptimointiin (SEO).

Avoimia verkkotunnuksia voit etsiä täältä

Verkkotunnuksen tulee olla helposti muistettava ja tunnistettava. Hyvä domain on lyhyt, ytimekäs ja sisältää yrityksen nimen tai tärkeimmän tuotteen tai palvelun nimen. Lisäksi verkkotunnuksen tulee olla selkeästi kirjoitettavissa ja äännettävissä, jotta käyttäjät löytävät sivuston helposti.

Verkkotunnuksen valinnassa kannattaa huomioida myös hakukoneoptimointi. Hyvä verkkotunnus sisältää tärkeitä avainsanoja, joita käyttäjät etsivät hakukoneissa. Tärkeiden avainsanojen sisällyttäminen verkkotunnukseen voi auttaa sivustoa sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissa, mikä puolestaan lisää sivuston näkyvyyttä ja houkuttelee enemmän kävijöitä.

Lopuksi, verkkotunnuksen tulee olla rekisteröity yrityksen tai organisaation nimellä, jotta sen käyttö ja hallinta on helpompaa ja turvallisempaa. Verkkotunnuksen rekisteröinti kannattaa tehdä luotettavan ja ammattitaitoisen verkkotunnuspalvelun kautta, jotta verkkotunnus on suojattu ja sen käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Domainparkki

    Domainparkki

    4,03  + alv 24 %
  • Domainparkki

    Verkkotunnus – fi, se, ee, ym / vuosi

    20,97  + alv 24 %