Webhotelli

Webhotelli on palvelu, joka tarjoaa tilaa ja resursseja verkkosivuston käyttöön ja varastointiin. Webhotellin avulla verkkosivuston tiedostot tallennetaan palvelimelle, joka on yhteydessä internetiin. Tämä mahdollistaa verkkosivuston käyttämisen kaikilla internet-yhteydellä varustetuilla laitteilla ympäri maailmaa.

Webhotellin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se vaikuttaa suoraan verkkosivuston nopeuteen, toimivuuteen ja turvallisuuteen. Hyvä webhotelli tarjoaa riittävän nopean palvelimen, joka takaa verkkosivuston nopean latausajan. Nopea latausaika on tärkeä tekijä hakukoneoptimoinnissa, sillä hakukoneet arvostavat nopeita verkkosivuja ja sijoittavat ne korkeammalle hakutuloksissa.

Turvallisuus on myös tärkeä tekijä webhotellin valinnassa. Hyvä webhotelli tarjoaa suojausta haittaohjelmilta ja hakkeroinnilta, jotta verkkosivuston tiedot ja käyttäjätietoja ei pääse vuotamaan. Lisäksi webhotellin tulee tarjota varmuuskopiointipalvelu, jotta verkkosivuston tiedot voidaan palauttaa nopeasti ja helposti mahdollisen ongelman sattuessa.

Webhotellin valinnassa tulee myös huomioida palvelun skaalautuvuus. Hyvä webhotelli mahdollistaa verkkosivuston resurssien skaalauksen tarpeen mukaan, jolloin sivusto ei kaadu suuren kävijämäärän yllättäessä.

Lopuksi, webhotellin valinnassa tulee huomioida palvelun hinta ja laatu. Halpa webhotelli voi näyttää hyvältä idealta, mutta usein halvalla ei saa hyvää. Halpuuden kiilto silmissä palvelusta on usein tiputettu kriittisiä osia pois kuten riittävä tallennustila, backupit sekä asiakaspalvelu on ulkoistettu ulos Suomesta.

Asiakaspalvelun toimintaa ei sovi unohtaa. On tärkeää että saat apua tarvittaessa suomenkielellä.

Mikäli tarvitset apua palvelun valinnassa, ole rohkeasti yhteydessä [email protected]

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Seikkailija

  0,00  + alv 24 %
 • Webhotelli Basic

  8,06  + alv 24 %
 • webhotelli yritykselle

  Webhotelli Business

  32,26  + alv 24 %
 • Webhotelli Pro

  13,71  + alv 24 %