Hosting

Hosting tarkoittaa verkkopalveluiden tarjoamista. Webhosting-palveluilla yritykset voivat tallentaa verkkosivustojaan, sovelluksiaan ja muita verkkosisältöjä palvelintiloilla, jotka on tarkoitettu julkaistavaksi internetissä. Isännöintipalvelut voivat tarjota erilaisia palveluja, kuten tallennustilaa, tietokantoja, sähköpostipalveluja ja muita ominaisuuksia verkkosivustojen ylläpitoon ja hallintaan.

Hosting-palveluja tarjoavat yritykset voivat tarjota näihin tarkoitettuja erikoistuneita palveluita tai yhdistää ne osaksi muuta palvelutarjontaa. Erilaisten palveluiden hinnat voivat vaihdella riippuen käytetystä tallennustilasta, tietokantojen koosta, liikenteen määrästä ja palveluiden laajuudesta.

Palvelut ovat erittäin tärkeitä liiketoiminnan kannalta. Ne ovat käytännössä välttämättömiä monille verkkosivustoille, sovelluksille ja muille verkkosisällöille, joita yritykset käyttävät verkkoliiketoiminnassaan. Verkkosivusto tai sovellus, joka ei ole saatavilla verkossa käyttäjille, ei tuota yritykselle juurikaan hyötyjä.

Hostingin valinta on tärkeää, sillä se vaikuttaa suoraan verkkosivuston tai sovelluksen toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. On tärkeää valita luotettava hosting-palvelu, joka tarjoaa riittävästi nopeutta, tallennustilaa ja muita ominaisuuksia, joita verkkosivusto tai sovellus tarvitsee toimiakseen moitteettomasti. Riski huonosta hosting-palvelusta voi johtaa huonoon käyttökokemukseen, käyttäjien menetykseen ja kykyyn vaikuttaa verkkotekniikkaan liittyviin asioihin.

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Domainparkki

  Domainparkki

  4,03  + alv 24 %
 • Seikkailija

  0,00  + alv 24 %
 • Webhotelli Basic

  8,06  + alv 24 %
 • webhotelli yritykselle

  Webhotelli Business

  32,26  + alv 24 %
 • Webhotelli Pro

  13,71  + alv 24 %