Kotisivut

Wepardi tarjoaa kotisivujen päivitystä sekä rakennusta sopusuhtaiseen hintaan. Hinnat alkavat n500€ ja kulun voi jakaa kuukausittaiseksi näin halutessaan.

Lisäksi voit tilata verkkosivuillesi samasta paikasta:

 • Ylläpitopalvelut
 • Hostingpalvelut
 • Hakukoneoptimoinnin
 • Yrityksesi IT-infran

Kotisivut ovat verkkosivustoja, joita käytetään yleensä henkilökohtaisiin tai liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Kotisivut voivat sisältää tietoa yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista, yhteystiedoista, hinnoista ja tarjouksista. Näiden lisäksi kotisivuilla voidaan jakaa ajankohtaisia uutisia, blogikirjoituksia, kuvagallerioita ja videoita.

Kotisivujen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon käyttäjän kokemus ja helppokäyttöisyys. Sivuston tulee olla visuaalisesti houkutteleva ja hyvin suunniteltu. Sivuston navigointi ja käyttö ovat avainasemassa käyttäjän kokemuksen kannalta. Sivuston tulisi olla responsiivinen, eli se mukautuu eri laitteiden näytöille ja erilaisille käyttäjäprofiileille.

Kotisivujen kautta voidaan myös kerätä tärkeää tietoa käyttäjistä ja asiakkaista, kuten heidän yhteystietonsa ja mieltymyksensä. Tämä tieto voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelun parantamisessa.

Kotisivut ovat nykyään erittäin tärkeä osa liiketoimintaa, sillä ne toimivat usein yrityksen ensimmäisenä kohtaamispaikkana asiakkaiden kanssa. Hyvin suunnitellut ja toteutetut kotisivut voivat auttaa parantamaan yrityksen mainetta ja houkuttelevuutta sekä lisätä asiakkaiden määrää ja sitoutumista.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Ale! Hakusanatutkimus

  Googlen hakusanatutkimus

  Alkuperäinen hinta oli: 159,00 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €. + alv 24 %
 • Kotisivut

  Kotisivut

  500,00  + alv 24 %
 • Kotisivut palveluna

  90,00  + alv 24 %