Jos suunnitelmissasi on rakentaa yritykselle verkkosivut tai verkkokauppa, tarvitset todennäköisesti webhotellin. Vaihtoehtoja on paljon ja niissä on eroa. Paras webhotelli riippuu aina loppukädessä käyttäjän tarpeista, mutta yleisesti ottaen hyvä webhotelli on nopea, luotettava, turvallinen ja tarjoaa monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia. Nopeuteen ja sivujen toimintaan vaikuttaa muun muassa palvelinten sijainti, joka kannattaakin huomioida palveluntarjoajaa valitessa.

Webhotelliratkaisuja löytyy erilaisiin tarpeisiin. Yleensä palveluntarjoajalta löytyy erikokokoisia paketteja, joista asiakas voi valita itselleen sopivan. Yrittäjän kannattaakin jo alussa miettiä, minkälaiset vaatimukset hänellä on. Bloggaajalle voi riittää pieni ja edullinen paketti, kunnianhimoiset kasvutavoitteet omaava yritys taas tarvitsee enemmän resursseja. Monimutkaiset ja paljon raskasta mediaa sisältävät sivut tarvitsevat enemmän levytilaa. Toinen tärkeä seikka on sallittu liikennemäärä, jotta verkkosivut eivät kaadu kävijöiden ruuhkaan. On luonnollista, että varsinkin liiketoiminnan alkuvaiheessa euroja pyritään säästämään sieltä täältä, mutta webhotellin kanssa ei kannata pihistellä liikaa. Liian pienestä webhotellista aiheutuu turhaa päänvaivaa, kun sivut tökkivät jatkuvasti ja turhautuneet asiakkaat karkaavat kilpailijan laariin. Apua oikean paketin valintaan voi pyytää ammattilaiselta, jonka kanssa yhdessä arvioidaan sivuille sopiva levytila ja liikennemäärä. Hyvä uutinen on, että webhotellin kokoa voi aina muuttaa yrityksen tarpeiden muuttuessa.

Päivitä webhotelli tarpeen mukaan

Toiminnan kasvaessa myös webhotellin vaatimukset kasvavat ja siksi sivujen käytettävyyttä on hyvä tarkkailla. Aloittelijan paketti on edullinen, mutta se ei välttämättä kestä kasvavan kävijämäärän ja kehittyvien sisältöjen kuormaa. Laadukkaammassa webhotellissa ylläpitokyky on parempi. Jos käytössä oleva webhotelli on riittämätön yrityksen tarpeisiin nähden, ei sivujen toiminnallisuutta saada kuntoon ilman paketin päivittämistä suurempaan. Kun sivuston tarpeet ja webhotellin koko kohtaavat, kaikki pyörii niin kuin kuuluukin. Muista myös itse huolehtia siitä, että kaikki päivitykset ovat ajan tasalla, jotta sivujen pyörittäminen on mutkatonta ja turvallista myös jatkossa.

Wepardin webhotellit ovat turvallisia ja suorituskykyisiä. Tämän vuoksi kotisivusi latautuu kävijälle nopeasti ja sivustolla asiointi on sujuvaa. Wepardin Basic-paketti soveltuu yksityishenkilöiden tarpeisiin tai pienille sivustoille, kun taas Business-webhotellin laatu ja kapasiteetti sopivat vaativaankin liiketoimintaan. Jos tarvitset apua oikean paketin valintaan tai sinulla on kysyttävää nykyisen webhotellisi toiminnasta, suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa sinua.


Kaipaatko joustavuutta? Wepardin Seikkailija-palvelu on ainutlaatuinen webhotelliratkaisu, joka tarjoaa joustavuutta ja skaalautuvuutta liiketoimintasi tarpeisiin. Seikkailija on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät vaivatonta ja kustannustehokasta webhotellia, joka mukautuu heidän tarpeisiinsa. Seikkailijassa ei ole kiinteää kuukausimaksua.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  1. Skaalautuvuus: Seikkailija kasvaa ja kutistuu automaattisesti käyttösi mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia ylimitoituksesta tai resurssien puutteesta – Seikkailija huolehtii siitä puolestasi.

  2. Käytön mukainen hinnoittelu: Miksi maksaa ylimääräistä? Seikkailija laskuttaa sinua vain käytettyjen resurssien perusteella, mikä tarkoittaa, että maksat aina vain siitä, mitä todella tarvitset.

  3. Helppo hallinta: Käytä Seikkailijan helppokäyttöisiä hallintatyökaluja hallitaksesi verkkosivustoja ja sovelluksiasi. Voit keskittyä liiketoimintaasi, ja me hoidamme teknisen puolen.

  4. Turvallisuus ja luotettavuus: Seikkailija tarjoaa luotettavaa ja turvallista hostingia. Voit olla huoletta tietäen, että sivustosi ovat suojattuja ja käytettävissä aina.

  5. Asiakastuki: Me olemme täällä sinua varten. Seikkailijan ammattitaitoinen asiakastuki auttaa sinua kaikissa teknisissä kysymyksissäsi.

Miksi valita Seikkailija:

Seikkailija on enemmän kuin webhotelli – se on kumppani, joka kasvaa kanssasi. Valitsemalla Seikkailijan saat kustannustehokkaan ja helposti hallittavan hosting-ratkaisun, joka vapauttaa sinut keskittymään liiketoimintaasi.

Liity mukaan Seikkailijan maailmaan ja aloita vaivaton ja joustava webhotellikokemuksesi tänään. Tilaa Seikkailija tästä tai ota yhteyttä [email protected] ja autamme sinut alkuun!