Jos suunnitelmissasi on rakentaa yritykselle verkkosivut tai verkkokauppa, tarvitset todennäköisesti webhotellin. Vaihtoehtoja on paljon ja niissä on eroa. Paras webhotelli riippuu aina loppukädessä käyttäjän tarpeista, mutta yleisesti ottaen hyvä webhotelli on nopea, luotettava, turvallinen ja tarjoaa monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia. Nopeuteen ja sivujen toimintaan vaikuttaa muun muassa palvelinten sijainti, joka kannattaakin huomioida palveluntarjoajaa valitessa.

Webhotelliratkaisuja löytyy erilaisiin tarpeisiin. Yleensä palveluntarjoajalta löytyy erikokokoisia paketteja, joista asiakas voi valita itselleen sopivan. Yrittäjän kannattaakin jo alussa miettiä, minkälaiset vaatimukset hänellä on. Bloggaajalle voi riittää pieni ja edullinen paketti, kunnianhimoiset kasvutavoitteet omaava yritys taas tarvitsee enemmän resursseja. Monimutkaiset ja paljon raskasta mediaa sisältävät sivut tarvitsevat enemmän levytilaa. Toinen tärkeä seikka on sallittu liikennemäärä, jotta verkkosivut eivät kaadu kävijöiden ruuhkaan. On luonnollista, että varsinkin liiketoiminnan alkuvaiheessa euroja pyritään säästämään sieltä täältä, mutta webhotellin kanssa ei kannata pihistellä liikaa. Liian pienestä webhotellista aiheutuu turhaa päänvaivaa, kun sivut tökkivät jatkuvasti ja turhautuneet asiakkaat karkaavat kilpailijan laariin. Apua oikean paketin valintaan voi pyytää ammattilaiselta, jonka kanssa yhdessä arvioidaan sivuille sopiva levytila ja liikennemäärä. Hyvä uutinen on, että webhotellin kokoa voi aina muuttaa yrityksen tarpeiden muuttuessa.

Päivitä webhotelli tarpeen mukaan

Toiminnan kasvaessa myös webhotellin vaatimukset kasvavat ja siksi sivujen käytettävyyttä on hyvä tarkkailla. Aloittelijan paketti on edullinen, mutta se ei välttämättä kestä kasvavan kävijämäärän ja kehittyvien sisältöjen kuormaa. Laadukkaammassa webhotellissa ylläpitokyky on parempi. Jos käytössä oleva webhotelli on riittämätön yrityksen tarpeisiin nähden, ei sivujen toiminnallisuutta saada kuntoon ilman paketin päivittämistä suurempaan. Kun sivuston tarpeet ja webhotellin koko kohtaavat, kaikki pyörii niin kuin kuuluukin. Muista myös itse huolehtia siitä, että kaikki päivitykset ovat ajan tasalla, jotta sivujen pyörittäminen on mutkatonta ja turvallista myös jatkossa.

Wepardin webhotellit ovat turvallisia ja suorituskykyisiä. Tämän vuoksi kotisivusi latautuu kävijälle nopeasti ja sivustolla asiointi on sujuvaa. Wepardin Basic-paketti soveltuu yksityishenkilöiden tarpeisiin tai pienille sivustoille, kun taas Business-webhotellin laatu ja kapasiteetti sopivat vaativaankin liiketoimintaan. Jos tarvitset apua oikean paketin valintaan tai sinulla on kysyttävää nykyisen webhotellisi toiminnasta, suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa sinua.