Seikkailija

0,00  + alv 24 %

Kaipaatko joustavuutta? Wepardin Seikkailija-palvelu on ainutlaatuinen webhotelliratkaisu, joka tarjoaa joustavuutta ja skaalautuvuutta liiketoimintasi tarpeisiin. Seikkailija on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät vaivatonta ja kustannustehokasta webhotellia, joka mukautuu heidän tarpeisiinsa. Seikkailijassa ei ole kiinteää kuukausimaksua.

Laskutusperusteet:

 • Levytilan määrä
 • Liikenteen määrä
 • Tietokantojen määrä
 • Tietokantojen datan määrä

Kuvaus

Valitse webhotelli, jossa maksat vain käytöstä.


Levytila
Mittaustapa: Snapshot
Mittayksikkö: Gigatavu
0.70 € / Gt

MySQL® Tietokanta
Mittaustapa: Snapshot
Mittayksikkö: MySQL Databases
1.00 € / tietokanta

MySQL® Tietokannan datan määrä
Mittaustapa: Snapshot
Mittayksikkö: Gigatavu
2.00 € / Gt

Liikenne
Mittaustapa: Snapshot
Mittayksikkö: Gigatavu
0.80 € / Gt

Hintoihin lisätään alv 24%.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 1. Skaalautuvuus: Seikkailija kasvaa ja kutistuu automaattisesti käyttösi mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia ylimitoituksesta tai resurssien puutteesta – Seikkailija huolehtii siitä puolestasi.

 2. Käytön mukainen hinnoittelu: Miksi maksaa ylimääräistä? Seikkailija laskuttaa sinua vain käytettyjen resurssien perusteella, mikä tarkoittaa, että maksat aina vain siitä, mitä todella tarvitset.

 3. Helppo hallinta: Käytä Seikkailijan helppokäyttöisiä hallintatyökaluja hallitaksesi verkkosivustoja ja sovelluksiasi. Voit keskittyä liiketoimintaasi, ja me hoidamme teknisen puolen.

 4. Turvallisuus ja luotettavuus: Seikkailija tarjoaa luotettavaa ja turvallista hostingia. Voit olla huoletta tietäen, että sivustosi ovat suojattuja ja käytettävissä aina.

 5. Asiakastuki: Me olemme täällä sinua varten. Seikkailijan ammattitaitoinen asiakastuki auttaa sinua kaikissa teknisissä kysymyksissäsi.

Miksi valita Seikkailija:

Seikkailija on enemmän kuin webhotelli – se on kumppani, joka kasvaa kanssasi. Valitsemalla Seikkailijan saat kustannustehokkaan ja helposti hallittavan hosting-ratkaisun, joka vapauttaa sinut keskittymään liiketoimintaasi. Seikkailijaan kuuluu rajaton määrä sähköpostilaatikoita. Valitse webhotelli, jossa maksat vain käytöstä.

Liity mukaan Seikkailijan maailmaan ja aloita vaivaton ja joustava webhotelli kokemuksesi tänään.


Haluatko kiinteän kuukausisopimuksen? Tutustu perinteisiin webhotellipaketteihin tästä linkistä: https://wepardi.fi/palvelut/webhotellit/vertailu/

Miksi valita Wepardi?

 1. Wepardi on kotimainen. Wepardi on luotettava suomalainen yritys ja toiminut jo vuodesta 1998 lähtien. Datasi säilyy meillä hyvässä tallessa ja Suomen rajojen sisäpuolella.
 2. Turvallinen valinta. Teknologiapuolella meillä on käytössä ajantasaiset turvatoimet ja päivitykset. Tekemissämme verkkosivuissa sekä projekteissa on aina takuuaika. Voit helposti muuttaa tilaamaasi palvelua suuremmaksi tai pienemmäksi kesken palvelukauden. Wepardin kanssa asiointi on riskitöntä.
 3. Asiakaspalvelu lähellä sinua. Asiakaspalvelumme on saanut runsaasti kehuja nopeudesta ja ystävällisestä asenteesta. Olemme täällä sinua varten.
 4. Kahden vuosikymmenen kokemus. Olemme toimineet verkkopalveluiden parissa jo 20 vuoden ajan ja meillä on yli 5 000 tyytyväistä asiakasta.

Saatat myös pitää...

 • webhotelli yritykselle

  Webhotelli Business

  32,26  + alv 24 %