Ystävänpäivä lähestyy ja sehän tarkoittaa, että on jälleen aika muistuttaa läheisiä ihmisiä siitä, miten paljon heistä välitämme. Jollekin se tarkoittaa kahvikupposta ystävän seurassa, toiselle kaverien muistamista kortein, kolmannelle romanttisia treffejä oman rakkaan kanssa. Ainakin osa ihmisistä myös odottaa ajatuksella hankittua lahjaa mielitietyltään. Koska hyvän lahjan löytäminen voi viedä aikaa, olemme tehneet työn puolestasi. Jos etsit lahjaa tekniikkaa ja laitteita rakastavalle, tsekkaa ystävänpäivän lahjaideat alta löytyvästä listasta.

Latauskaapeli kahdelle

Romanttista ja käytännöllistä! Ainakin Applen iPhone puhelimiin on tarjolla useammalla portilla varustettuja latauskaapeleita. Monitoimikaapeli mahdollistaa vähintään kahden Applen laitteen samanaikaisen latauksen. Verkosta löytyy erinäköisiä ja eri ominaisuuksilla varustettuja versioita, mutta ystävänpäivän teemaan sopii esimerkiksi sydämellä koristeltu kaapeli.

Sydämenmuotoinen kuvausvalo

Kuvausvalo kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan sometoimijan peruskalustoon. Jos sellainen löytyy rakkaasi toivelistalta, yllätä hänet tänä ystävänpävänä sydämenmuotoisella kuvausvalolla. Esimerkiksi Miny -rengasvalossa on puhelinpidike ja valossa on kolmitasoinen säädettävä värilämpötila. LogiLinkin versiossa on 15 värivaihtoehtoa.

Viininsäilytysjärjestelmä

Onko elämässäsi viinintuntija? Coravin Pivot on täydellinen ystävänpäivälahja hänelle. Viininsäilytysjärjestelmä auttaa viiniä säilymään avattuna jopa 30 päivää ilman, että sen laatu kärsii. Voitte siis huoletta korkata kalliin viini pullon romanttisella illallisella ja pitkittää juomanautintoa päiviä tai viikkoja. Coravin Pivot löytyy viinitarvikkeita myyvistä liikkeistä ja elektroniikkaliikkeistä.

Kannettava kaiutin

Musiikki on aina hyvä lahja ja mukana kulkeva musiikki aina parempi. Kannettava Bluetooth -kaiutin auttaa luomaan tunnelmaa myös, jos ystävänpäivätreffinne sijoittuvat ulkoilmaan. Hiljattain paljon kehuja saaineita kaiuttimia ovat esimerkiksi Sonos Roam ja JBL Flip 6.

Älyvalo

Älykäs valaisin luo mihin tahansa tilaan tunnelmaa. Loihdi illallisvalaistuksesta romanttinen esimerkiksi Philips Hue Iris -valaisimen avulla. Voit säädellä valon voimakkuutta, väriä ja ajoitusta haluamallasi tavalla. Sovelluksella ohjattava valaisin löytyy useimmista elektroniikkaliikkeistä.

Älyrannekoru

Muistatko vielä ystävyyskorut? ToTwoo vie ne uudelle tasolle. Sen älykorut on suuniteltu rakastavaisille, jotka haluavat muistaa toisiaan keskellä kiireistä arkea. Kun esimerkiksi kosketat omaa Soulmate 2 -rannekoruasi, kumppanisi rannekoru värisee ja siihen syttyy valo sen merkiksi, että ajattelet häntä. Sovelluksen kautta voi lähettää myös kuvia, videoita, ääntä ja tekstiviestejä.

Valokuvatulostin puhelimeen

Tämä on mobiilisukupolven polaroid. Jos kumppanillasi on tapana tallentaa jokainen hetki puhelimen kameralla, luokaa muistoja yhteisistä hetkistänne kannettavan tulostimen, kuten Instax Mini Link 2 avulla. Sen avulla tulostat älypuhelimella otetut valokuvat hetkessä ja se yhdistyy puhelimeen langattomasti.

Mediatoistin

Etsitkö ystävänpäivälahjaa kotona viihtyvälle? Fire TV Stick 4K Max -mediatoistin on suunniteltu vaativalle käyttäjälle, joka haluaa saada elokuvista, sarjoista, musiikista ja peleistä mahdollisimman paljon irti. Se tukee suosituimpia suoratoistopalveluita.

Da Vinci Eye -muotokuva

Lahjan ei tarvitse olla kallis ollakseen täydellinen. Usein parhaat ystävänpäivän lahjaideat ovat itse tehtyjä! Luo upea muotokuva rakkaastasi Da Vinci Eye -sovelluksen avulla. Digitaalinen työkalu käyttää AR-teknologiaa ja auttaa sinua luomaan vaikuttavia taideteoksia projisoimalla minkä tahansa ottamasi kuvan haluamallesi pinnalle.

Lue myös: Nämä joululahjat vaarantavat yksityisyytesi

Lähteet: The Verge, TechRadar, PC