Verkkotunnus yksityishenkilölle

Verkkotunnus on yksilöllinen osoite, joka tunnistaa tietyn verkkosivuston internetissä. Verkkotunnuksia käytetään yleisesti yritysten ja organisaatioiden verkkosivustoilla, mutta myös yksityishenkilöillä on mahdollisuus hankkia oma verkkotunnus.Verkkotunnus yksityishenkilölle onnistuu siis käden käänteessä.

Wepardilla onnistuu myös verkkotunnuksen siirto yrtiykseltä yksityishenkilölle, mikäli esimerkiksi halutaan pitää sähköpostit elossa.

Yksityishenkilön verkkotunnuksen hankkiminen voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun halutaan luoda henkilökohtainen verkkosivusto tai blogi. Verkkotunnus voi olla myös osa henkilöbrändiä tai käytännöllinen tapa jakaa tietoa ja taitoja harrastuksista tai ammatillisesta osaamisesta.

Verkkotunnuksen hankkiminen tapahtuu yleensä verkkotunnusrekisterin kautta. Rekisteröintipalvelut tarjoavat useita erilaisia verkkotunnuksia eri hintaluokissa ja eri päätevaihtoehdoilla (esim. .com, .org, .fi jne.). Yksityishenkilön kannattaa valita verkkotunnus, joka on helppo muistaa ja joka kuvastaa hänen henkilökohtaista brändiään tai sivustonsa sisältöä.

Verkkotunnuksen hankkiminen edellyttää yleensä vuosimaksun maksamista verkkotunnusrekisterille. Maksulla varmistetaan, että verkkotunnus on käytettävissä ja että sen käyttöoikeus kuuluu rekisteröijälle. Yksityishenkilön kannattaa tutustua huolellisesti verkkotunnusrekisterien sopimuksiin ja ehtoihin ennen verkkotunnuksen hankkimista.

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Domainparkki

    Verkkotunnus – com, net, eu, ym / vuosi

    12,97  + alv 24 %
  • Domainparkki

    Verkkotunnus – fi, se, ee, ym / vuosi

    20,97  + alv 24 %