Kotisivut

Wepardin webhostingpaketeista löydät riittävästi tilaa luodaksesi hyvin toimimat kotisivut. Wepardin kehutut webhotellit tarjoavat jo valmiiksi

 • Nopeat palvelimet
 • Riittävästi tilaa
 • Varmuuskopioinnin
 • ImmufiAV:n joka skannaa mahdollisia tietoturvauhkia
 • suomenkielisen asiakaspalvelun

Lisää Wepardin kotisivupalveluista voit lukea täältä

Webhotellipaketti on palvelu, joka tarjoaa käyttäjille tilaa internetissä sivustojen tallentamiseen ja julkaisemiseen. Webhotellipaketti sisältää yleensä verkkotilan, johon sivuston tiedostot tallennetaan, sekä muita palveluita, kuten sähköpostipalveluita, verkkotunnuksen ja tietokantapalveluita.

Webhotellipaketti on tärkeä osa verkkosivuston luomista ja ylläpitämistä. Valitessaan webhotellipakettia, käyttäjän tulee ottaa huomioon palvelun hinnan lisäksi myös sen tarjoamat ominaisuudet, kuten tiedostojen tallennustilan määrä, tietokantapalveluiden saatavuus ja tietoturvaominaisuudet.

Webhotellipaketteja tarjoavat monet eri yritykset, ja niiden hinta ja ominaisuudet vaihtelevat. Joissakin tapauksissa käyttäjä voi valita erilaisia lisäpalveluita, kuten automaattiset varmuuskopiot ja SSL-sertifikaatit, jotka lisäävät sivuston tietoturvaa ja luotettavuutta.

Yksi tärkeä tekijä webhotellipaketin valinnassa on sen skaalautuvuus. Kun sivuston kävijämäärä kasvaa, tarvitaan enemmän resursseja, kuten suurempi tiedostotallennustila ja enemmän kaistanleveyttä. Hyvä webhotellipaketti tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden päivittää palvelutasoa tarpeen mukaan.

Webhotellipaketti on siis tärkeä osa verkkosivuston toimintaa ja sen valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Hyvä webhotellipaketti tarjoaa turvallisuutta, luotettavuutta ja joustavuutta, ja mahdollistaa sivuston kasvun ja kehityksen tulevaisuudessa.

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Kotisivut

  Kotisivut

  500,00  + alv 24 %
 • Kotisivut palveluna

  90,00  + alv 24 %