Kotisivut palveluna

90,00  + alv 24 %

Wepardilta voit tilata kotisivut palveluna. Tämä tarkoittaa että sinun ei tarvitse maksaa sivujasi kerralla, vaan voit maksaa sivuja kuukausimaksulla, Mikäli tavoitteena on löytää kotisivut yritykselle, verkkosivut palveluna toimivat loistavasti.

Hinnat riippuvat vahvasti projektin koosta sekä ylläpitopalveluiden laajuudesta. Hinnat alkavat 90€/kk + alv

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

KOTISIVUT YRITYKSELLE – KAIKKI SAMAN KATON ALTA

Wepardilta saat kotisivujen ja verkkopalveluiden suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon samasta paikasta. Kun kaikki hoituu samasta paikasta. Kotisivut yritykselle luonnistuu mutkattomasti.

Voit jättää kaikki verkkopalvelusi Wepardin huoleksi ja keskittyä itse omaan liiketoimintaasi.

Luotettavuus, joustava palvelu ja jo yli 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden ylläpidosta takaavat, että Wepardilta saat parhaan kokemuksen niin itsellesi kuin myös verkkopalveluidesi käyttäjille.
1. SUUNNITTELUN TARVELÄHTÖISYYS
Suunnittelussamme otamme huomioon strategiset tekijät ja liiketoimintasi tavoitteet. Lähdemme aina liikkeelle siitä, kenelle sivustosi on suunnattu ja mitkä ovat sen tavoitteet verkkoliiketoimintasi näkökulmasta.
2. TEKNISTÄ JA GRAAFISTA OSAAMISTA
Wepardin asiakkaana saat websivujen suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Suunnittelemme sinulle laadukkaan ulkoasun ja toteutamme sen parasta tekniikkaa hyödyntäen.
3. HELPPOKÄYTTÖINEN ALUSTA
Toteutus tehdään järjestelmälle, jota sinun on helppo käyttää ja päivittää itse jälkikäteen.
4. TOIMIVUUS ERI PÄÄTELAITTEILLA
Luomamme websivut mukautuvat sujuvasti näyttöpäätteeltä toiselle. Asiakkaidesi on miellyttävää asioida verkkosivuillasi päätelaitteesta millä tahansa laitteella.
5. HAKUKONEOPTIMOINTI
Sivustosi rakennetaan siten että ne ovat mahdollisimman hyvin optimoitu hakukonenäkyvyyttä ajatellen. Projektiin voidaan lisätä myös jatkuva optimoinnin seuranta ja esimerkiksi adwords-kampanjan luonti. Hyvä hakukonenäkyvyys kasvattaa merkittävästi liikevaihtoasi.

Lisää Wepardin kotisivuprojekteista voit lukea täältä.

Kotisivut ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja viestintää. Ne ovat usein ensimmäinen kohtaaminen asiakkaiden kanssa ja voivat vaikuttaa merkittävästi yrityksen brändiin ja maineeseen. Hyvin suunnitellut ja toteutetut kotisivut auttavat yritystä erottumaan kilpailijoista ja luovat positiivisen vaikutelman asiakkaisiin.

Kotisivujen suunnittelussa tulee ottaa huomioon yrityksen tarpeet ja tavoitteet sekä kohdeyleisö. Sivuston ulkoasu ja käyttökokemus ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat sivuston käyttäjäystävällisyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Sivuston sisältö tulee olla selkeää ja informatiivista, ja sen tulee vastata asiakkaiden tarpeita ja kysymyksiä.

Kotisivujen suunnittelussa tulee myös ottaa huomioon hakukoneoptimointi (SEO), joka tarkoittaa sivuston optimointia hakukoneita varten. Tämä auttaa yritystä löytymään paremmin hakutuloksissa ja lisää sivuston näkyvyyttä.

Kotisivut voidaan toteuttaa itse tai ulkoistaa ammattilaisille. Ammattilaisten käyttö takaa yleensä laadukkaamman lopputuloksen ja vähentää mahdollisia virheitä ja ongelmia. Kotisivujen toteutukseen voi käyttää esimerkiksi verkkosivueditori-ohjelmia tai verkkosivuston hallintajärjestelmiä (CMS), kuten WordPressiä tai Drupalia.

Kotisivujen ylläpitäminen ja päivittäminen ovat myös tärkeitä tekijöitä. Sivuston sisältö tulee olla ajan tasalla ja vastata ajankohtaisiin tarpeisiin ja trendeihin. Sivuston ylläpidon voi hoitaa yrityksen omat työntekijät tai se voidaan ulkoistaa ammattilaisille.

Kotisivut ovat tärkeä markkinointikanava ja niiden suunnittelussa ja toteutuksessa kannattaa panostaa laatuun ja ammattitaitoon. Hyvin suunnitellut ja toteutetut kotisivut auttavat yritystä erottumaan kilpailijoista ja luovat positiivisen vaikutelman asiakkaisiin.