Oletko luomassa kotisivuja yrityksellesi, itsellesi tai kenties perustamassa verkkokauppaa? Tarvitset siis sivustollesi laadukkaan sekä luotettavan webhotellin, joka vastaa sivustosi tarpeita. Wepardilta löytyy neljä, erilaisten ja erikokoisten sivustojen tarpeisiin suunniteltua, pakettia.

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on palvelu, jossa asiakas vuokraa kiintolevytilaa omia verkkosivujaan varten. Webhotellia voi siis kutsua myös verkkoisännöinniksi ja se voi sisältää muita palveluita pelkän tilan vuokrauksen lisäksi. Tässä artikkelissa kerromme Wepardin webhotellipaketeista – millaisia paketteja meillä on tarjolla ja mikä niistä sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Kaikki webhotellipakettimme ovat laadukkaita ja takaavat sinulle nopeat ja helposti hallinnoitavat sivut. Kannattaa kuitenkin tutustua paketteihin ja miettiä, mikä niistä vastaa sivustosi tarpeita parhaiten. Webhotellin vaihtaminen suurempaan onnistuu tarpeen mukaan helposti. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa valinnassa mielellään.

Wepardin webhotellipaketit

Simppeli Domainpark

Mikäli kaipaat ainoastaan domainisi rekisteröintiä sekä sähköpostia sen rinnalle, niin Wepardin Domainpark on sinulle sopiva webhotelli. Saat liitettyä Domainparkiin verkkotunnuksen ja sen kylkeen saat sähköpostipalvelun 10 gigan muistilla.

Domainparkiin sisältyy hallintapaneeli, jonka avulla hallitset helposti omia sivujasi. Voit myös luoda uusia alidomaineja hallintapaneelista.

Wepardi on virallinen FI-verkkotunnusvälittäjä, joten saat kotimaisen .fi -tunnuksen halutessasi.

 • 10 Gt sähköpostille, ei kotisivutilaa
 • Ei liikennöintirajoitusta
 • Asiakaspalvelutuki sähköpostitse

Wepardi Basic

Basic-webhotellipalvelu on suunniteltu yksityiseen käyttöön, esimerkiksi blogille tai kotisivustolle. Basic on yhteensopiva suositun WordPress-sivustojärjestelmän kanssa, joten oman blogin tai sivujen luominen sekä ylläpitäminen on helppoa ja vaivatonta. Pakettiin kuuluu myös apu pieniin pulmiin sekä WordPress päivityksiin.

Saat käyttöösi verkkosivutilan domainilla sekä sähköpostin, yhteensä 10 Gt:lla. Palveluun kuuluu sivuston automaattinen SSL-suojaus, joka kertoo vierailijalle, että yhteys on suojattu ja sivustollasi on turvallista käydä.

Käytössäsi on helppokäyttöinen C-panel-hallintapaneeli, jonka avulla hallinnoit helposti sivujasi. Hallintapaneelilla tiedostojen, sivujen sekä sähköpostin ohjaaminen käy kätevästi yhdestä paikasta.

 • 10 Gt levytilaa sähköpostille ja kotisivuille
 • 50 Gt / kk liikennerajoitus
 • Asiakaspalvelutuki sähköpostitse

Wepardi Pro

Wepardi Pro -webhotellipaketti sopii keskisuurille sivustoille. Se on laadittu palvelemaan harrastustoiminnalle, yhdistyksille tai pienille yrityksille luotujen sivustojen tarpeita. Pro-palveluun kuuluu suomenkielinen asiakaspalvelu sekä sähköpostitse että puhelimitse.

Palvelu on yhteensopiva WordPressin kanssa ja se sisältää SSL-suojauksen valmiiksi asennettuna. Lisäksi palvelu sisältää helppokäyttöisen C-panel-hallintapaneelin.

Pro-pakettiin saat myös Softaculous-sovellusasentajan, jonka avulla saat haluamasi julkaisujärjestelmän sivustollesi.

 • 30 Gt levytilaa sähköpostille ja kotisivuille
 • 200 Gt / kk liikennerajoitus
 • Asiakaspalvelutuki sähköpostitse ja puhelimitse

Wepardi Business

Wepardi Business on suunniteltu suurempien yritysten sekä laajempien sivustojen tarpeisiin. Mikäli sivustollasi on paljon kävijöitä tai ne vaativat tavallista suuremmat resurssit, on Business oikea paketti sinulle. Business-webhotellipaketti tarjoaa sivustollesi parasta laatua ja nopeutta.

Business-paketin palvelimet on jaettu pienemmän asiakasmäärän kesken, joka takaa suuremmat resurssit asiakasta kohden. Levyjärjestelmä on toteutettu SSD-levyillä, mikä takaa parhaan nopeuden. Business-webpaketti on suunniteltu vaativammalle sivustolle, laadusta ja nopeudesta tinkimättä.

Business-paketti sisältää myös rajattoman määrän sähköpostilaatikoita, C-panel-hallintapaneelin sekä paljon muuta hyödyllistä helppoon sivuston hallintaan. Sivusto on automaattisesti suojattu maksuttomalla SSL-suojauksella ja sivustot toimivat HTTPS-protokollalla, joten vierailija tietää sivuston olevan turvallinen. Paketti sisältää myös asiakaspalvelutuen sekä sähköpostitse että puhelimitse.

 • 60 Gt levytilaa sähköpostille ja kotisivuille
 • Rajoittamaton liikennöinti
 • Asiakaspalvelutuki sähköpostitse ja puhelimitse

Voit tutustua lisää webhotellipakettiemme ominaisuuksiin ja hintoihin täällä. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään. Ota yhteyttä, niin valitaan sinulle sopiva paketti.

Asiakaspalvelu

Teknisen tuen tavoitat sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Puhelinpalvelumme palvelee numerossa

02 48084276 (Ma-Pe klo 10-14).

Lue myös edellinen blogipostauksemme, jossa kerroimme maailman suosituimmasta verkkosivujen luomistyökalusta WordPressistä. Pääset artikkeliin tästä.