Weebly kotisivukone

18,15  + alv 24 %

/kk
Weebly sisältää

 • Weeblyn kotisivukoneen käytön
 • 10 Gt levytilaa sähköposteille
 • Wepardin SSL

Kuvaus

TEE SE ITSE WEEBLYLLÄ

Weebly kotisivukone on palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen verkkosivujen ja -kauppojen luomisen ja hallinnoinnin mahdollisuuden ilman koodaustaitoja. Weeblyn käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, ja se tarjoaa useita valmiita sivupohjia ja -teemoja, jotka helpottavat verkkosivujen luomista ja muokkaamista. Weeblyn avulla käyttäjät voivat lisätä sivuilleen esimerkiksi kuvia, videoita, tekstiä, lomakkeita, yhteystietoja ja sosiaalisen median painikkeita. Weeblyn käyttäjät voivat myös integroida sivuilleen erilaisia kolmannen osapuolen sovelluksia ja laajennuksia, kuten Google Analytics, PayPal ja Facebook-pikseli.

Kenelle Weebly kotisivukone on tehty?

Sinulle, joka haluat luoda itse omat kotisivusi ilman koodaamista. Weeblystä löydät valmiita teemoja suunnittelun tueksi, lisää vain omat kuvat ja tekstit – muokkausmahdollisuudet ovat rajattomat. Erillistä ohjelmaa ei tarvitse asentaa, editointi onnistuu omalla nettiselaimella missä tahansa.

Mitä paketti sisältää?

Saat helppokäyttöisen Weeblyn kotisivukoneen lisäksi sähköpostit. Levytilaa sähköposteille on mukavat 10 Gt, kotisivutilaa ei ole rajoitettu. Myös SSL sisältyy luonnollisesti kaikkiin palveluihimme.

Weebly kytketään omalle verkkotunnukselle, joka sinun tulisi hankkia erikseen.Klikkaa alta haluamasi verkkotunnus ja varaa myös se!

Saatat myös pitää...

 • Wordpress palvelu basic

  Wepardi WordPress Pro

  57,26  + alv 24 %
 • Wordpress palvelu basic

  Wepardi WordPress Basic

  31,45  + alv 24 %