Oma sähköpostiosoite on henkilökohtainen sähköpostiosoite, joka toimii yksilön tai organisaation viestintäkanavana. Sähköpostiosoite koostuu käyttäjän nimestä ja domain-nimestä, kuten esimerkiksi [email protected]. Sähköpostiosoitteiden rekisteröintiä hallinnoi yleensä internet-palveluntarjoaja tai webhotelli.

Sähköpostiosoite on tärkeä osa nykypäivän viestintää, sillä se mahdollistaa nopean ja helpon viestinnän ympäri maailman. Sähköpostit ovat myös tärkeitä työkaluja yrityksille, jotka käyttävät niitä viestintään ja tiedonvaihtoon asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sähköpostiosoite voi olla joko ilmaiseksi saatava tai maksullinen. Ilmaisia sähköpostipalveluita tarjoavat muun muassa Google (Gmail), Microsoft (Outlook) ja Yahoo. Maksullisia palveluita tarjoavat puolestaan webhotellit ja internet-palveluntarjoajat kuten Wepardi, jotka tarjoavat käyttäjilleen oman domainin ja siihen liittyvät sähköpostipalvelut.

Oman sähköpostiosoitteen valitseminen on tärkeää, sillä se voi vaikuttaa käyttäjän ammattimaisuuteen ja luotettavuuteen. Monet yritykset käyttävät oman domainin sähköpostiosoitteita, jotta ne näyttävät ammattimaisilta ja luotettavilta asiakkaiden silmissä.

Sähköpostiosoitteen suojaaminen on myös tärkeää, sillä se voi olla alttiina roskapostille ja haitallisille viesteille. Suojautumiseksi käyttäjät voivat käyttää roskapostisuodattimia ja välttää jakamasta sähköpostiosoitettaan tuntemattomille tai epäilyttäville sivustoille.

Oma sähköpostiosoite on tärkeä osa henkilökohtaista ja ammatillista viestintää, ja sen valitseminen ja suojaaminen ovat tärkeitä askelia sen käytössä.

Kun luot oman sähköpostiosoitteen, on tärkeää valita se huolellisesti. Valitse selkeä ja helposti muistettava käyttäjänimi, joka ei sisällä liian henkilökohtaisia tietoja. Varmista myös, että valitsemasi sähköpostipalvelu tarjoaa riittävän suojauksen ja roskapostisuodattimen.

Muista myös, että sähköpostiosoitteesi voi vaikuttaa ammattimaisuuteesi ja luotettavuuteesi, joten valitse sellainen, joka näyttää ammattimaiselta ja luotettavalta. Tämä voi auttaa sinua luomaan positiivisen vaikutelman asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Oman sähköpostiosoitteen käyttäminen on helppoa ja kätevää, ja se mahdollistaa nopean ja helpon viestinnän ympäri maailman. Muista kuitenkin suojata sähköpostiosoitteesi ja käyttää sitä vastuullisesti.

Wepardit tarjoaa myös SSL sertifikaatin ilmaiseksi sähköpostipalveluihin.

 • Domainparkki

  Domainparkki

  4,03  + alv 24 %
 • Webhotelli Basic

  8,06  + alv 24 %
 • Webhotelli Pro

  13,71  + alv 24 %
 • webhotelli yritykselle

  Webhotelli Business

  32,26  + alv 24 %
 • Weebly kotisivukone

  Weebly kotisivukone

  18,15  + alv 24 %
 • Seikkailija

  0,00  + alv 24 %